Focus

Primarul din Florești a comis-o din nou: “Pe mine nu mă schimbă nimeni, numai bunul Dumnezo”. Vezi cum Horia Șulea "discută” cu cetățenii

De când primarii s-au obișnuit să își facă reclamă din spatele câte unui ”microfon prietenos”, la câte un post de radio ”de-al casei”, unde își pot spori capitalul de imagine rostogolind promisiuni, unii dintre aceștia au început să își atace propriii alegători, să îi insulte ori să îi agreseze verbal. Ghici, ciupercă, ce-i? Primarul ”Dragii mei dragi” a comis-o din nou, doar că de această dată, destul de grav, astfel încât pe adresa CNA a fost înregistrată o sesizare pentru a lua măsurile legale care se impun, pe seama conținutului unei asemenea emisiuni radio, în care primarul de Florești a proferat jigniri.
 
 
          „Pe mine nu mă schimbă nimeni,
  numai bunul Dumnezo în momentul când mă bagă la doi metri sub pământ”
 
                                                                                                                Horia Sulea
 
Invitat la un post de radio pentru a intra în dialog cu floreștenii, primarul comunei Florești a jignit un cetățean care i-a adresat 3 întrebări.
 
Mai mult, dialogul nici nu a avut loc, întrucât primarul din Florești a ținut un lung monolog, în care a răspuns destul de tranșant, și-a expus punctul de vedere ce ”nu poate fi schimbat” și a vorbit pe lângă subiect.
 

 
Astfel, floreșteanul Nicu Marcu i-a adresat câteva întrebări:
 
De ce se lasă înconjurat de oameni care amenință alți cetățeni ce exprimă un punct de vedere diferit decât cel oficial acceptat?
 
Dacă nu ar fi cazul ca oamenii care au probleme cu legea să demisioneze din funcția publică, întrucât trebuie să reprezinte cetățenii de bună-credință?
 
Ce face, concret, pentru comunitate – ce infrastructură prezintă în fața locuitorilor din comuna Florești?
 
Răspunsurile au fost de-a dreptul halucinante: primarul s-a eschivat să ofere răspunsuri punctuale la întrebările ce i-au fost adresate și s-a lansat într-un monolog ofensiv prin care a jignit și insultat radio-ascultătorul din Florești.
 
Nicu Marcu: ”Nu deviați de la subiect, domnule Horia Șulea. Dumneavoastră sunteți obligat să dați niște răspunsuri cetățenilor care plătesc taxe și impozite în Florești”.
 
Horia Șulea: ”Nu, dau răspuns cui vreau eu”.
  
Nicu Marcu: ”Păi, pe cine reprezentați dumneavoastră?”
 
Horia Șulea: ”Eu reprezint comunitatea. Dumneavoastră nu aveți nimic cu comunitatea floreșteană”.
 
După cum a lăsat să se înțeleagă primarul din Florești, pentru el, comunitatea este constituită dintr-o masă amorfă, care este oricând gata să își lingușească stăpânul.
 
Dincolo de aceste vorbe aruncate aiurea, Horia Șulea nu a considerat că este cazul să se oprească:
 
”Oameni de tipul ăsta nu fac altceva decât să iasă din casă, să își facă 100-150 de lei, să nu mai țină cont de impactul social al muncii pe care o fac, stau pe Facebook, eventual merg apoi și beau ceva pe la bufet și apoi se cred ei mari crai și șmecheri, care pe internet dau în stânga și în dreapta. 
 
Individul ăsta nu face altceva decât să se lege de administrația publică locală din Florești. 
 
El, care, are un râci de mașină, o spun pe românește.
 
Știți ce e acela un râci? O mașină de cea mai bună calitate, arată perfect, nu e ruginită. Probabil starea tehnică e excepțională”, a afirmat primarul Șulea.
 
Iată cum a apreciat floreșteanul Nicu Marcu ieșirea nervoasă a primarului Șulea:
 
”Texte de dictator înrăit.
 
Oamenii care nu pot accepta o schimbare în comportamentul lor denotă clar ca au o problema pshiologica grava, ceea ce ar trebui luat in considerare foarte serios.
 
Nu poți pune în fruntea oamenilor o asemenea gândire!”
 
Floreșteanul a trimis o sesizare pe adresa Consiliului Național al Audiovizualului pentru adoptarea măsurilor legale care se impun în acest caz.
 

sursa foto/video: Marcu Nicu Jr./Facebook

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *