Rautacisme

Primarul Clujului, Emil Boc, a început să se laude până și cu politica de roaming a UE

După ce la ultima ședință de Consiliu Local a vorbit despre viitorul Europei și despre criza geopolitică din Ucraina, duminică noaptea, primarul Clujului, Emil Boc, a anunțat triumfalist, pe pagina sa electorală de Facebook:

Vești bune de la Bruxelles: Se extinde cu încă 10 ani, până în 2032, politica de Roaming a UE. „Vorbim, trimitem mesaje sau navigăm pe Internet la același preț ca acasă”. Un important beneficiu pentru fiecare cetățean al Uniunii Europene. Ești „acasă”, oriunde te afli în Uniunea Europeană!

Din 2017 încoace s-a introdus o noua politică de roaming la nivelul Uniunii Europene. Acum s-a ajuns la un nou acord între instituțiile politice ale Uniunii Europene și această politică în domeniul roamingului se prelungește cu încă 10 ani, începând cu 1 Iulie 2022.”

Primarul de anvergură europeană (având în vedere preocupările pe care le are) a fost imediat taxat de comentatorii săi virtuali:

„Mai bine ți-ai vedea de orașul tău smart, decât să comentezi la acțiunile Uniunii Europene”, i-a transmis edilului Pop Radu Ionel, care a adăugat:

„Sunt școli în Cluj-Napoca care activează la nivelul standardelor din secolul trecut și aici mă refer în special la Ion Agârbiceanu, una din școlile de top ale Clujului.”

„Da, cam atâta mai poate UE să facă. Sperăm să se facă mai multe pentru a scapă de pandemie. Pentru a uni popoarele, nu a le dezbina etc. Lumea vrea libertate, nu circ politic la nivel înalt”, a scris Petrus Ciprian.

„Și, ar trebui să-i mulțumim lui Boc sau guvernului PSD-PNL-UDMR pentru asta?”, a întrebat Melania Cosma.

„Ai de mine, o fi meritu lu Bogdanel sau mă înșel?”, a comentat și Eugen Kadar.

Când nu se laudă cu SF-ul metroului, primarul Boc vorbește geopolitică și se împăunează cu „realizări” de peste mări și țări. Doar nu o să se laude cu podul Porțelanului, cu pasajul peste Tăietura Turcului, cu Centura Metropolitană, cu malurile amenajate ale Someșului, cu traficul decent din oraș, cu cartierele cu o infrastructură publică adecvată, cu proiectele de care Clujul, clujenii ar avea adevărată nevoie, dar pe care nu le au!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exit mobile version