Sanatate

Primarul ales al comunei Căianu, liberalul Daniel Crișan, confirmat cu COVID-19

Nici nu s-au încheiat bine alegerile locale din 27 septembrie 2020, că primarul ales al comunei Căianu a fost confirmat cu coronavirus. Întrucât noii aleși nu au depus încă jurământul, activitatea în Primărie și instituții se desfășoară nestingherit. Reprezentanții administrației locale ai comunei Căianu au confirmat faptul că viitorul primar al comunei, recent ales în urma scrutinului din 27 septembrie, liberalul Daniel Crișan a fost confirmat cu coronavirus. 

Instituția Prefectului Județului Cluj nu a comentat cazul viitorului primar, recent ales, Daniel Crișan (PNL), însă a admis că activitatea în primărie se desfășoară în cele mai bune condiții în contextul în care Crișan nu a depus încă jurământul:

„Încă nu a fost validat și nu a depus jurământul de primar, deci funcționează în continuare vechiul primar”, a cofirmat și Instituția Prefectului Județului Cluj. 

Reprezentanții Primăriei comunei Căianu au confirmat pentru Ziar de Cluj că primarul abia ales, Daniel Crișan, a fost confirmat cu COVID-19:

„Din câte știm, testul i-a ieșit pozitiv domnului Daniel Crișan, viitorul primar.

Până se depune jurământul, primarul în funcție e la post”, au declarat reprezentanții administrației locale din Căianu. 

În urma alegerilor locale, primarul Pop Vasile (PSD) a pierdut Primăria Căianu în favoarea lui Crișan Daniel (PNL). De curând, viitorul primar a fost confirmat cu coronavirus în urma testului efectuat care a ieșit pozitiv. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *