Din oras

Primaria investeste 2,5 milioane de lei pentru acoperirea unui bazin din Strandul Sun

Regia Autonoma a Domeniului Public Cluj a lansat licitatia pentru acoperirea bazinului olimpic de la Strandul Sun, pe care il administreaza. Investitia se ridica la aproape 2,5 milioane de lei si va fi finantata de la bugetul local.

RADP Cluj cauta un constructor care sa se ocupe de acoperirea bazinului olimpic din complexul de agrement din Grigirescu Mai exact, bazinul, cu o dimensiune de 50×25 de metri, va fi acoperit cu o membrana presostatica tripla. In acest fel, va putea fi folosit si in timpul anotimpurilor reci.

Conform planului, investitia prevede acoperirea bazinului olimpic cu un balon presostatic, amenajarea de spatii și vestiare pentru vizitatori, amenajari perimetrale în jurul bazinului, reamenajarea zonei de acces, precum si construirea unei terase adiacente bazinului, cu intrare numai din zona acestuia. De altfel, bazinul olimpic existent va fi refinisat, fiind adus la o adancime maxima de 1,5 metri.

Regia Primariei, care administreaza baza de agrement din Grigorescu inca din 2008, a lansat licitatia care prevede atat proiectarea – proiect tehnic, detalii de executie, documentatie pentru obtinerea autorizatiei de construire, verificare tehnica a proiectarii, asistenta tehnica pe timpul executiei din partea proiectantului – cat si executia efectiva a lucrarilor. Valoare estimata fara TVA a contractului este de 2.489.257 de lei.

De cand este in administrarea RADP, baza de agrement din cartierul Grigorescu a beneficiat de lucrari de reabilitare in valoare de 250.000 de lei. Pe langa cele trei bazine existente, au fost achizitionate inca doua piscine gonflabile, in care cei mici se pot da cu barcutele sau cu baloanele. De asemenea, suprafata plajei a fost extinsa cu 60%.

In Cluj-Napoca mai exista alte doua bazine olimpice acoperite. Este vorba de Complexul de Natatie al Universitatii Tehnice si Complexul de Natatie Universitas, ce apartine UBB Cluj. Acesta din urma a fost inaugurat in 2009, dupa o investitie de 25 de milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *