Din oras

Primăria îi pune pe clujeni pe drumuri. Parcările se plătesc doar in cartierul de domiciliu

Un clujean acuză angajații Primăriei din cartierul Gheorgheni că au refuzat să-i ia banii pentru locul de parcare din Mănăștur. Motivul este halucinant: parcarea trebuie plătită în cartierul unde locuiești. Revoltat, clujeanul a sunat la centrala Primăriei Cluj-Napoca, dar nu a răspuns nimeni la telefon.
Clujeanul i-a scris si primarului Emil Boc, pe pagina de sesizări domnuleprimar.ro, dar nici acolo nu a primit deocamdată un răspuns.

Corneanu Constantin arată în sesizarea trimisă primarului că locuiește în cartierul Mănăștur, dar lucrează în Gheorgheni și îi este mai ușor să plătească la Primăria cartierului Gheorgheni, asta în condițiile în care primăriile de cartier au o bază de date comună cu cea centrală. Acesta spune că plata impozitelor pentru casă a putut-o efectua în Gheorgheni, cu toate că stă în Mănăștur. Pentru locul de parcare i-au fost refuzați banii.

„Cum este posibil, ca într-o primărie de cartier (GHEORGHIENI), să nu-ți poți plăti locul de parcare decât dacă ești din acel cartier? Sunt cu domicliu în cart. MĂNĂȘTUR și cu serviciu în cart. GHEORGHIENI, am plătit impozitele la primăria din cart. Gheorghieni, dar pt. plata locului de parcare am fost refuzat. Pentru plata locului de parcare, trebuie să lipsesc din nou de la servciu. Am sunat în centrală la sediul primăriei din centru dar nu mi-a răspuns nimeni. Nu aveți acolo personal angajat ? Sunt scârbit de cum funcționeaza Primăria orașului în care locuiesc, unde plătesc taxe și impozite iar pentru a le plăti, ești plimabat dintr-un cartier în altul. Mă întreb, la ce s-au achiziționat atâtea baze de date dacă nu sunt folosite?”, a scris Corneanu Constantin în sesizarea trimisă primarului Boc.

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca spun că orice impozit poate fi plătit la orice primărie de cartier, mai puțin locurile de parcare. Locurile de parcare nu sunt incluse în baza comună de date a municipalității. Și așa clujenii sunt purtați pe drumuri pentru a-și achita taxele. Locurile de parcare pot fi plătite doar în cartierele unde își au locația.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *