Rautacisme

Primaria e la fel de transparenta ca o oala cu smoala

Dupa ce si-a anuntat cu surle si trambite “transparenta totala” si s-a autoproclamat model pentru orice primarie din tara, dedicand o sectiune achizitiilor directe ale institutiei, Primaria Cluj-Napoca e la fel de transparenta ca smoala.

In sectiunea de achizitii Primaria a publicat patru proceduri, fara insa (asa cum ne-a obisnuit si cu sectiunea licitatiilor) sa actualizeze postarile. Spre exemplu, atat pentru achizitionarea unor centrale si polite casco, cat si pentru actele necesare demararii modernizarii strazii Fagetului data limita  de depunere a ofertelor a expirat in urma cu o saptamana, dar inca nu s-au completat numele ofertantilor in postari.

Nu ar trebui sa mai surprinda pe nimeni ca si aceasta sectiune a site-ului este neglijata, la “Licitatii” sunt anunturi neactualizate inca din 2012, astfel ca cei care utilizeaza doar site-ul oficial al municipalitatii pentru a se informa despre licitatiile facute din banii publici nu au nicio sansa sa fie informati complet si corect: in multe cazuri s-a omis publicarea ofertantilor, a sumelor si a castigatorilor diferitor contracte. In acest context „transparenta toatala” a Primariei Cluj-Napoca nu este altceva decat praf in ochii contribuabililor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *