Din oras

Primaria construieste o a doua parcare pentru Untold Festival

O a doua parcare pentru festivalierii care vor ajunge la Cluj weekend-ul viitor a inceput deja sa se construisca in cartierul Grigorescu. Cei care vor cu masinile la Untold Festival vor avea la dispozitie 1.000 de locuri de parcare gratuite pe terenul ce se invecineaza cu strandul Sun.

Pe terenul Regiei de Administrare a Domeniului Public, ce se invecineaza cu strandul din Grigorescu, au inceput deja lucrarile. Iarba de pe un teren ce parea pana acum abandonat a inceput sa fie taiata, iar parcela de pamant curatata. In plus, excavatoarele harnice au construit deja si un drum de acces ce duce spre terenul respectiv.

Purtatoarea de cuvant a Untold Festival, Stefana Giurgiu, spune, insa, in stilul de comunicare caracteristic cu care organizatorii au obisnuit deja presa, ca nu stie ce se intampla pe terenul respectiv, dar ca nu are nicio legatura cu festivalul ce va incepe la Cluj peste sase zile.

Primaria Cluj-Napoca a confirmat, insa, pentru Ziar de Cluj ca acolo se construieste o a doua parcare pentru Untold Festival.

In total, acolo vor fi 1.000 de locuri de parcare pentru vizitatorii care vor ajunge la Cluj dinspre Oradea”, au spus reprezentantii biroului mass-media din cadrul municipalitatii.

Primaria va organiza o a doua parcare pe amplasamentul Pietei Oser, de pe strada Bobalnei, cu ocazia desfasurarii Festivalului Untold. Parcarea din Piata Oser va avea o capacitate de peste 1.500 de locuri si va fi disponibila în perioada 29 iulie – 3 august contra sumei de 10 lei pe zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *