Editorial

Primaria Cluj-Napoca isi bate joc de presa!

Scris de 353

Nimeni din presa clujeana nu are pretentii exagerate de reactie rapida in momentul in care se solicita informatii pentru articolele noastre. Nimeni nu vrea informatii “pe loc” de la Oana Buzatu, cea despre care nu mai stim daca este sau nu mai este purtatorul de cuvant al Primarului, sau de la departamentul de comunicare.

Am inteles si ca, pentru a exista o disciplina in sortarea acestor solicitari, este nevoie ca jurnalistii sa depuna cereri scrise in baza legii 544. Le-am depus.

Ce nu inteleg este de ce acestor cereri nu li se raspunde cu saptamanile, de vreme ce raspunsul la unele dintre ele ar trebui sa vina din partea unor directii ce nu sunt mereu solicitate de presa.

Sper din inima ca unele critici pe care Ziar de Cluj le adreseaza institutiei sau Primarului nu influenteaza raportul functionarilor cu jurnalistii nostri. Ar fi o dovada de nesimtire, caci functionarii sunt pusi acolo sa ne SERVEASCA!

Nu va convine verbul? Dati-va demisiile, dragi functionari ai Primariei!

Ati primit ordin de la cineva sa ne amanati cu raspunsurile? Nicio problema, legea va va obliga oricum sa ne raspundeti!

Daca situatia de la Primarie mai continua, voi face toate demersurile pentru a initia un protest al presei clujene!ULTIMA ORĂ

 • Acum 8 hours Politica
  Kelemen Hunor: ”Ne-am vândut țara!” Motivul pentru care Ungaria are prețuri mai mici la combustibil: ”Noi nu mai controlăm ceea ce înseamnă industrie petrolieră”
 • Acum 9 hours In vizor
  VIDEO – Locuitorii din Petreștii de Jos reclamă că apa le spală drumurile și le inundă curțile din cauza lucrărilor neexecutate din 2009 de la Autostrada Transilvania
 • Acum 10 hours Politica
  SE SCHIMBĂ REPERE POLITICE ÎN TOATĂ ȚARA: Camelia Sălcudean a demisionat din funcția de președintă a USR PLUS Cluj, cică ”dezamăgită” de partid
 • Acum 11 hours Din oras
  Un clujean cere prin bugetarea participativă „transport gratuit pe mijloacele de transport în comun pentru toate persoanele care plătesc impozit local”
 • Acum 11 hours Justitie
  Un bărbat din Câmpia Turzii a fost ridicat de mascați. Acesta este un client al pușcăriilor și are la activ și o evadare din arest
 • Acum 12 hours Jos palaria
  Cluj-Napoca este “primul oraș care” are un festival comunitar organizat de propriul ghetou
 • Acum 12 hours Justitie
  Fostul judecător CCR, Daniel Morar, nu are o părere prea bună despre pregătirea profesională a actualilor judecători ai Curţii: “Problema este pregătirea profesională. Nu te duci acolo să înveți dreptul”
 • Acum 13 hours Vocea ta
  Primarul Emil Boc anunță 90 de noi locuri disponibile în creșe, părinții clujeni îi răspund: „Foarte bine, dar nu e suficient!”
 • Acum 13 hours In vizor
  Investigaţie desfăşurată cu sprijinul poliţiştilor din Cluj: Percheziții de amploare în România și Austria
 • Acum 14 hours Eveniment
  ŞI NICI N-AU ÎNCEPUT ELECTRIC CASTLE ŞI UNTOLD: Clujean drogat la volan “pentru de dimineaţă”
 • Acum 14 hours General
  Că tot are 1200 de angajaţi, plătiţi regeşte, municipalitatea mai angajează doi consilieri cu un salariu de 7.000 de lei brut, fiecare. O bucătăreasă câştigă aproape 6000 de lei
 • Acum 14 hours In vizor
  ÎN TIMP CE STATUL ROMÂN ÎŞI DISTRUGE PROPRIUL ÎNVĂŢĂMÂNT, Guvernul Ungariei anunță că a creat în Transilvania o structură completă de învăţământ în limba maghiară, de la creșă la universitate
 • Acum 15 hours Editorial
  Manichiuristele, aceste “hidden billionaires” ale ANAF
Citește și...
UMILĂ OPINIE Editorial

Burlescul fotbalului românesc

Adică despre grotescul situaţiei de a face sport cu cocalari, bişniţari şi săgeţi cu muci […]

Recomandările redacției
TOP CITITE