Editorial

Primaria Cluj-Napoca isi bate joc de presa!

Nimeni din presa clujeana nu are pretentii exagerate de reactie rapida in momentul in care se solicita informatii pentru articolele noastre. Nimeni nu vrea informatii „pe loc” de la Oana Buzatu, cea despre care nu mai stim daca este sau nu mai este purtatorul de cuvant al Primarului, sau de la departamentul de comunicare.

Am inteles si ca, pentru a exista o disciplina in sortarea acestor solicitari, este nevoie ca jurnalistii sa depuna cereri scrise in baza legii 544. Le-am depus.

Ce nu inteleg este de ce acestor cereri nu li se raspunde cu saptamanile, de vreme ce raspunsul la unele dintre ele ar trebui sa vina din partea unor directii ce nu sunt mereu solicitate de presa.

Sper din inima ca unele critici pe care Ziar de Cluj le adreseaza institutiei sau Primarului nu influenteaza raportul functionarilor cu jurnalistii nostri. Ar fi o dovada de nesimtire, caci functionarii sunt pusi acolo sa ne SERVEASCA!

Nu va convine verbul? Dati-va demisiile, dragi functionari ai Primariei!

Ati primit ordin de la cineva sa ne amanati cu raspunsurile? Nicio problema, legea va va obliga oricum sa ne raspundeti!

Daca situatia de la Primarie mai continua, voi face toate demersurile pentru a initia un protest al presei clujene!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *