Rautacisme

Primăria Cluj-Napoca, cea mai mare agenție imobiliară din țară, și-a lansat a șaptea ediție a „Ghidului Tranzacțiilor”

Primăria Cluj-Napoca, cea mai mare agenție imobiliară din țară, a lansat, după modelul Imobiliare.ro, și un serviciu de analize imobiliare. „Un proiect unic în România”, după cum au transmis astăzi brokerii Primăriei, „Ghidului Tranzacțiilor Imobiliare din Cluj-Napoca” este deja la cea de-a șaptea ediție de succes, oferind „o oglindă fidelă a realității tranzacțiilor pe una dintre cele mai dinamice piețe imobiliare din țară”

Ce treabă are Primăria, să redacteze analize imobiliare și ghiduri, să investească resurse umane și materiale pentru o asemenea muncă, specifică site-urilor și agențiilor imobiliare, se poate vedea clar pe străzile orașului, populate cu blocuri între blocuri, realizate de  investitorii bine „ghidați” de municipalitate. Este evident, când ne uităm la noile cartiere-dormitor ale orașului, la străzile blocate de mașini, la lipsa de infrastructură, că urbanismul pe care l-a ghidat primăria lui Emil Boc a fost pentru imobiliari și nu pentru locuitorii simpli ai orașului.

Cu ocazia lansării celei de-a șaptea ediții a „Ghidului Tranzacțiilor Imobiliare din Cluj-Napoca”, Emil Boc, CEO Primăria Cluj Imobiliare, a declarat:

„Pe măsură ce numărul edițiilor crește, Ghidul Tranzacțiilor Imobiliare din Cluj-Napoca devine un instrument din ce în ce mai relevant pentru piața de real-estate, devenind în mod cert un proiect de referință pentru România. Transparența, comunicarea și punerea la dispoziția cetățenilor a datelor analizate sunt elemente care fac ca Ghidul Tranzacțiilor Imobiliare să fie un instrument extrem de util pentru clujeni și pentru cei care aleg orașul nostru ca destinație a investițiilor”.

„Conform Ghidului, piața imobiliară din Cluj-Napoca a cunoscut și în anul 2019 o activitate intensă, cu tranzacții imobiliare de aproape 680 mil. EUR, în creștere cu 6% față de anul precedent. Prețul mediu pe metru pătrat al apartamentelor în 2019 a fost de 1.362 euro/mp, în creștere cu peste 5,5% față de anul 2018, Cluj-Napoca rămânând orașul din România cu piața imobiliară cea mai efervescentă după criza imobiliară care a debutat acum 11 ani. Interesul crescut pentru acest pol de dezvoltare al țării provine într-o proporție semnificativă din județele apropiate, precum Maramureș, Bistrița-Năsăud, Alba, Sălaj, Mureș și Satu Mare, astfel că peste 28% din cumpărătorii din anul 2019 vin din alte județe ale țării, iar doar sub 2% provin de peste granițe”, au transmis brokerii Primăria Cluj Imobiliare.

Ne mai mirăm când cresc prețurile chiriilor din Cluj? Sau că o garsonieră în Mănăștur a ajuns să coste 65 000 de euro? Pentru cele mai bune investiții, apelați cu încredere la senior brokerii Primăria Cluj Imobiliare, cea mai mare și mai tare agenție din țară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exit mobile version