PubliNews

Primaria Chinteni face angajari

Primaria Chinteni a scos la concurs mai multe posturi: unul de politist local, consilier principal la starea civila si consilier asistent la compartimentul fiscal.

Pentru toate posturile proba scrisa va avea loc in 18 decembrie la ora 10, iar a doua zi, la aceeasi ora interviul.

Cei care vor sa aplice la postul de politist local trebuie sa aiba “studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta si vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice de minim 1 an”.

Candidatii pentru postul de consilier principal la starea civila trebuie sa aiba “studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta si o vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice de minim 5 ani”.

De asemenea cei care vor sa participe la concurs pentru functia de consilier asistent la departamentul fiscal trebuie sa fie “studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta in domeniul ştiintelor economice; vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice: minim 1 an”.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *