Din oras

Prima conventie internationala de tatuaje vine la Cluj o data cu Untold Festival

Scris de 846

Prima conventie internationala dedicata artei tatuajelor, body piercing-ului si body-painting-ului va avea loc la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca in perioada 31 iulie – 2 august. In cadrul acestui eveniment, peste 50 de artisti din tara si de peste hotare isi vor arata maiestria pe “pielea” publicului clujean.

Peste 50 de artisti tatuatori din tara si de peste hotare vor participa la Tattoo Expo, prima conventie de tatuaje din Cluj-Napoca. Profesionisti veniti din tari precum Ungaria, Moldova, Spania, Olanda, Polinezia si Danemarca vor face reale demonstratii de talent timp de trei zile, in perioada in care la Cluj are loc Untold Festival, prin tatuajele realizate si prin diferitele stiluri abordate.

De fapt, conventia de la Cluj face parte din sirul evenimentelor ce poarta semnatura “Cluj-Napoca Capitala Europeana a Tineretului 2015”, dupa cum se anunta pe pagina de web a evenimentului.

La Tattoo Expo vor fi prezenti 58 de artisti tatuatori. Preconizam ca etajul doi al Salii Polivalete, acolo unde se va desfasura conventia, va fi vizitat de 500 – 1.000 de oameni pe zi”, spune Stefana Giurgiu, PR Untold Festival.

Artistii celor mai reusite tatuaje realizate in cadrul conventiei vor fi premiati cu trofee dedicate: Best Of Day 1, 2 & 3 si Best Of Show.

Din juriu fac parte artisti renumiti din Romania. Componenta completa a juriului va fi comunicata pe site-ul nostru si pe site-ul conventie tatuaje in curand. Premiile vor fi exclusiv pentru artistii care realizeaza tatuajele si vor consta in ustensile si produse de tatuat”, mai spune Stefana Giurgiu.

Festivalierii care doresc sa-si faca un tatuaj in cadrul conventiei de la Cluj trebuie sa se programeze la artistul preferat pe site-ul evenimentului. 

Accesul amatorilor de tatuaje si al vizitatorilor in cadrul cadrul Tattoo Expo, situat in incinta Salii Polivalente, etajul 2, este de 15 lei, iar in functie de complexitatea si marimea modelului si artistul care realizeaza tatuajul, un amator de tatuaje poate plati pentru modelul dorit intre 100 si 1600 de lei.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Sport
  Dacă nu era Ziar de Cluj să scrie despre scandalul alcooliştilor de la U Cluj, totul se muşamaliza. Petrecăreţii au fost “sancţionaţi”. După ce a omis ştirea iniţială, presa de chitanţer uită să ne citeze
 • Acum 5 hours Jos palaria
  Regizorul clujean Gábor Tompa a fost reales în funcția de președinte al Uniunii Teatrelor din Europa
 • Acum 7 hours Din oras
  Ziar de Cluj a scris: ”Domnule Tișe, ieșiți din globul de cristal că vă înecați de la atât fum de trabuc și respirați realitățile cu care se confruntă CETĂȚENII!” Alin Tișe s-a conformat: ”Îmi cer scuze clujenilor”
 • Acum 8 hours FOTOGRAFILA
  Cum se numește primarul care-și numește ”isterici” criticii, clujeni plătitori de taxe și impozite? Care este diferența dintre un astfel de nesimțit și cei care-ți spun: “dar de ce nu pleci dacă e aşa rău?”
 • Acum 8 hours Din oras
  Rozorita a devenit (iar) sefa la APIA Cluj! PSD-ul lui Cordos, tot mai penibil!
 • Acum 10 hours In vizor
  Directoarea de la liceul din Turda care a lăsat un fost lider al interlopilor turdeni să le predea copiilor a fost demisă. Presiunea publică este mai mare decât instituția reabilitării.
 • Acum 10 hours Editorial
  Excesul de ”Moși” și ”tradiții” protembelizate, dăunează grav sănătății sufletești
 • Acum 12 hours Analiza
  IMBECILITATEA GUVERNANȚILOR: Taxele care pun și mai mare presiune pe inflație. Studiu realizat de profesori de la Academia de Studii Economice București și de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj
 • Acum 12 hours Justitie
  Procurorii clujeni au reconstituit filmul violului de care este acuzat un polițist de la Serviciul Rutier de la IPJ Cluj
 • Acum 1 day Justitie
  JUSTIȚIE CU ORDIN DE ZI PE UNITATE: Alina Bica și Dorin Cocoș scapă de judecată în dosarul ANRP după ce faptele s-au prescris. Se încheie procesul și pentru Crinuța Dumitrean, Sergiu Diacomatu și Gheorghe Stelian, cu condamnări grele în primă instanță
 • Acum 1 day In vizor
  Dacă Emil Boc OSĂ rezolve ”monstruoasa construcție” din Piața Mărăști, va avea un ”Jos pălăria” de la noi. Emil Boc spune că piața trebuie închisă pentru că e un pericol public
 • Acum 1 day Din oras
  S-a ”rezolvat” Strada Victor Papilian, de e gata din nou să o ia la vale. ”Soluțiile alese în cazul alunecărilor de teren de pe strada din cartierul Europa ar putea agrava și mai tare situația”
 • Acum 1 day General
  SĂRĂCIE A LA CLUJ: Elevii se angajează din lipsa banilor, ceea ce duce la abandonul școlar
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE