Rautacisme

Preot celebru din Floresti divorțează! Viata de LUX dusa de popa si preoteasa pana la acest divort! Vezi de ce are loc despartirea si cui ii trage clopotele ipocritul parinte! PLUS: Poza super sexy a preotesei inselate!

Renumitul preot Ovidiu Ciprian Marțis din Floresti, care poza in mare cuvios si mare familist, a primit lovitura de grație tocmai de la soția sa, Alina, care vrea sa divorțeze. Vrăbiuțele Ziar de Cluj susțin că femeia a apelat la un avocat feroce și e determinată să îi ia averea acestuia deoarece l-a prins pentru a treia oară cu aceeași amantă.

Alina Marțiș poate recurge la procedura de ordonanță președințială pentru custodia temporară a celor trei copii, până la finalizarea divorțului.

Ovidiu Marțiș s-a remarcat în repetate rânduri ca fiind un preot controvesat, narcisist media, cu apucaturi de milionar. Exact acum 3 ani, Ziar de Cluj ii dedica preotului un articol critic in care aratam viata sa de huzur si tupeul din comportamentul sau. Dupa ce am publicat articolul, au disparut de pe conturile sale de socializare toate pozele cu masinile de lux.

La un eveniment de importanta comunitara, popa a aparut cu ochelari de soare, ca un manelar.

Astazi, popa e tot o evlavie si o rugaciune. Asta pentru prostii de pe Facebook. In afara bisericii, ii trage clopotele unei focoase amante.

Familia Marțiș era mare amatoare de opulență pe rețelele de socializare. Si ea, si el, pana la dezvaluirile Ziar de Cluj, isi puneau poze cu bolizii de lux.

In realitate, era doar o poveste pentru fraieri, prin ședințe foto de “familie pefectă”.

Ia priviti ce duma tragea popa pe Facebook in 18 iunie anul curent, in timp ce isi dadea mesaje porcoase cu amanta:

Pentru popa Martis, nevasta sa sexy, cei 3 copii, masinile de lux, vila ce si-o inalta, au fost mai putin importante ca nurii amantei.

Aici cu preoteasa, pozand in familia crestina ideala: ortodoxa – nevasta si amanta.

 

Ce spun apropiatii?

“Nouă nu ne-a venit să credem. Adică Alina e cam cea mai sexy preoteasă din județ. Decoltată, aranajată, la moda, ce mai, toți întorc capul după ea. Mai puțin preotul, care nici cum nu s-a putut desprinde de amantă. Cică e a treia oară când preoteasa l-a prins cu misterioasa amantă. De aia vrea divorțul. Lor nu le lipsește nimic. Anul acesta și-au terminat de renovat casa. Și încă ce decorațiuni de lux au în ea!”, povestește un apropiat de-al familiei.

 

Cat de sexy e preoteasa? Stati jos, sa nu va vina rau!

 

Preoteasa nu s-a sfiit sa isi puna poze foarte hot pe Insta. Iata una cu trupul ei superb, daca tinem cont ca a nascut 3 copii, arata BETON!

Alina Martis, mereu eleganta in poze:

Sexi preoteasa Alina este de profesie farmacistă, astfel că nu îi va fi greu să își procure un venit substanțial. În vreme ce pentru preot, situația va fi mai dificilă: „O sa il distruga! E atat de jignita incat nu il mai iarta!”

Alina pare sa fie o femeie puternica si asumata:

In plus, este incredibil de frumoasa (avem si poze cu amanta, in episoadele urmatoare). Ce ziceti, ce nota i-ati da preotesei Alina Martis? Noi, nota 20!

 

Maine, va vom prezenta dovezi clare ca divortul e cat se poate de pe bune, mai ales ca cei doi au ajuns in instanta. Se pare ca popa Martis refuza sa semneze divortul, desi e in culpa in casnicie, dar si in viata preoteasca.

Alina Martis a publicat un mesaj subtim, dar relevant pe pagina sa de Instagram, vorbind despre „schimbare”.

Urmeaza noi dezvaluiri! Abonati-va la Ziar de Cluj si fiti pe faza!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *