Din oras

Premiera pentru Romania: o clinica privata din Cluj ofera servicii pentru companiile ai caror angajati se confrunta cu dependente

Scris de 9,799

Prima clinica psihosomatica din Cluj-Napoca, ofera, in premiera pentru Romania, servicii de terapie sau consultanta pentru companiile ai caror angajati se confrunta cu probleme de adictie. Sedintele de terapie vor incepe din luna iunie, la Cluj.

Eurosan e prima clinica de recuperare integrata fizica si psihica deschisa la Cluj-Napoca. Cu o abordare holistica, centrata pe pacient si adusa in Romania, din Germania, de doctorul Florin Marghitas, clinica ofera in premiera nationala, din luna iunie, o serie de ateliere pentru angajatii din multinationale care se confrunta cu probleme de dependenta.

Eurosan trateaza dependentele

Clinica ofera sedinte si ateliere de terapie atat pentru echipele manageriale, precum si pentru departamentele de resurse umane ale companiilor clujene ai caror angajati se confrunta cu dependente. Specialistii Eurosan pot trata, holistic, toate formele de dependenta: alcool, droguri sau medicamente, prin sedinte de psihoterapie, imbinate cu terapie prin arta, dar si recuperare fizica.

“Din luna iunie, oferim pe week-end-uri niste proiecte, programe si ateliere de lucru, nu numai informare, ci si terapie pentru trei categorii de persoane: persoane cu probleme de abuz si de dependenta, unde exista consultanta, consiliere psihologica, psihoterapie, grup de suport. Al doilea tip de proiect va fi pentru persoane cu dependenta si membri familiei in care vor fi inclusi si unii si altii, iar a treia categorie va fi pentru membrii echipelor manageriale, firme din Cluj unde exista, efectiv, probleme cu colegii, cu angajatii, cu subalternii care au probleme de dependenta, pentru a putea sa-i consiliem, ca sa stie cum sa abordeze o relatie cu un coleg sau cu un subaltern care are probleme de dependenta”, a explicat medicul Florin Marghitas, directorul Clinicii Eurosan.

Programarile, pentru angajatii companiilor se fac pe internet. Pentru ca terapia sa aiba efectul scontat, sedintele vor avea un numar limitat de locuri.

“Vom incepe in primele doua week-end-uri din luna iunie si, in functie de rezonanta, vom putea extinde. Echipa terapeutica va fi formata din medici, psihologi, kinetoterapeuti, pentru ca va fi o abordare nu numai din punct de vedere al explicarii fenomenului, ci terapie in sine, cu grupuri de terapie, tehnici de relaxare, hipnoza”, a completat medicul Marghitas.

La Eurosan se pot trata pacientii cu tulburari de anxietate, depresie sau boli degenerative, care, pe langa schema de tratament individuala vor beneficia si de sedinte de consiliere de grup, care sa-i ajute sa se reintegreze, mai usor, in munca. De asemenea, specialistii psihiatri de la Eurosan trateaza obezitatea, bulimia sau anorexia.

Wellness pentru angajati

Atelierele si pachetele de consultanta pentru angajati oferite de Eurosan propun si programe de wellness, prin prevenirea burnout-ului, stresului sau a depresiei.

Clinica din Cluj-Napoca dispune de un bazin de inot, precum si de sali de vibromasaj, masaj ayurveda sau magnetoterapie. ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Politica
  ”Pure invenții”, sau lui Vasile Dîncu ”i se arată pisica remanierii”?
 • Acum 15 hours Vocea ta
  Azi s-au demontat, pentru totdeauna, poveștile lui Emil ”OSĂ” Boc despre Oraș: ”Nimeni nu este uitat, nimeni nu este lăsat în urmă. Orașul pentru oameni, nu pentru profit. Eco, nu ego”
 • Acum 18 hours In vizor
  Cum a fost la festivalul romilor din Cluj, unde nu participă nici o autoritate publică: ”Lasă că vine Boc cu nevasta-n spinare, ca la Untold”
 • Acum 23 hours Vocea ta
  INVITAȚIE LA KHETANE PE TEMA JUSTIȚIEI SOCIALE: ”Vă invităm la un exercițiu de reflecție și solidaritate, pornind de la cazul clujenilor care locuiesc în cartierul Pata Rât al Clujului”
 • Acum 23 hours In vizor
  CLUJENII SE PLÂNG DE BETOANE, numai Emil Boc vede cu oglinda strâmbă a ”bunelor practici” și cum crește spațiul verde mai ceva ca promisiunile în campania electorală.
 • Acum 2 days In vizor
  ”Pornohaci” invitat la Zilele Comunei Jucu. Pe bani publici. De ce?
 • Acum 2 days In vizor
  Pro TEMBEL l-a omorât pe Florin Salam. Acesta susține că zvonurile sunt o exagerare. Fără să își ceară scuze, prompteriștii au șters știrea de pe site
 • Acum 2 days Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Vernisaj Darius Ludwig la Khetane!
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  BAȘI, ARTIFICII ÎN NOAPTE, BETOANE ȘI CLAXOANE: Bine că amicul Videanu livrează, că Emil Boc dalează. Dacă și ce e pe malul Someșului în Grigorescu e parc, atunci să ne fie nouă rușine! Că nu protestăm
 • Acum 2 days Din oras
  Garibaldi, podul care ”OSĂ” fie modernizat încă din 2014. Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, a mai zis și el niște cuvinte despre cum ”OSĂ” fie mai frumos, mai trainic și mai arătos
 • Acum 2 days Din oras
  ZILELE CULTURII MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA: Ministrul Culturii din Ungaria și nunțiul apostolic în România, la sfințirea Bisericii ”Sf. Mihail” după restaurare
 • Acum 2 days Din oras
  Emil ”OSĂ” Boc și-a sos ”Ecoul” și ”Inutilul” pe stradă să se tragă-n chip cu niște puble de gunoi inteligente. Cel mai inteligent lucru la aceste pubele este afacerea de cumetrie prin care au fost achiziționate de la ex-penelistul Doru Stoica
 • Acum 2 days Politica
  PSD: Nu susținem diminuarea schemei de compensare a prețurilor la energie, ci reglementarea pieței
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE