Eveniment

Premieră națională la Cluj: 100 de persoane au coborât de pe munte cu biciclete fără lanț

O premieră națională a avut loc sâmbătă, în județul Cluj. Acolo s-a desfăşurat o competiție de coborâre în viteză de pe munte cu biciclete fără lanț, pe pârtia de schi de la Mărișel. Pe traseul ce măsoară 2 kilometri s-au aventurat mai bine de 100 de concurenți, cei mai buni din România.

Concurenții și-au arătat măiestria pe un traseu de munte cu multe obstacole, fiecare încercând să obțină un timp cât mai scurt pentru a câștiga. Chiar dacă lupta pentru titlul de campion a fost crâncenă, voia bună și distracția au fost pe primul loc, informează stirileprotv.ro.

Nicolae Vlasin are 57 de ani și pentru el acesta a fost primul concurs de downhill. A venit la Cluj tocmai de la Petroșani, pentru a-și îndeplini unul dintre vise. Aproape 4000 de euro costă bicicleta cu care a concurat și spune că adrenalina pe care o simte la coborâre nu poate fi descrisă în cuvinte.

La primul concurs de downhill fără lanț la bicicletă din România, participanţii care au ajuns pe podium au câştigat premii între 200 și 600 de euro. Mai puţin decât preţul unei roţi de bicicletă „de marcă”, dar mândria de a câştiga o medalie este nepreţuită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *