Politica

PREGĂTIRI PENTRU 2024: Marcel Ciolacu afirmă că PSD și PNL sunt cele două partide „mature” de care România are nevoie

Președintele PSD Marcel Ciolacu îl laudă pe premierul PNL Nicolae Ciucă, subliniind că are frecvent întâlniri cu acesta. „Ne consultăm permanent, ne întâlnim și vorbim des la telefon. Poate de aici anumiți colegi suspectează că luăm decizii în afara partidului”, a spus Ciolacu în emisiunea „La final”, de la Prima News.

Liderul social-democrat merge mai departe, lăsând să se înțeleagă că în prezent în PNL au loc dispute acerbe, dar că își dorește ca Nicole Ciucă să rămână la cârma formațiunii de dreapta.

„Eu sper că perioada neagră din PNL se încheie – așa cum de altfel s-a întâmplat și la noi în PSD. Sper că s-a intrat într-o zonă de construcție și în PNL”, a spus Marcel Ciolacu. El a adăugat că România are nevoie de cele doua „partide mature”, PSD și PNL.

„Eu vă spun că și după 2024, văd o largă coaliție între cele doua partide, PSD și PNL. Nu am discutat încă, nu s-a luat o decizie, dar eu cred că împreună cu dl Ciucă putem creiona un viitor și din 2024, într-o coaliție sau chiar o alianță”, a spus Ciolacu.