Din oras

Prefectura Cluj a ars peste 67.000 de lei in iarna

Scris de 105

Prefectura  Cluj a platit, iarna aceasta, peste 67.000 de lei doar pentru incalzire. Vechea cladire a institutiei a consumat in lunile de iarna cat 84 de apartamente cu doua camere.

Palatul Administrativ Cluj nu are centrala termica proprie, care i-ar permite sa reduca mult cheltuielile pe timp de iarna. Sistemul de incalzire folosit este asigurat de Regia Autonoma de Termoficare Cluj-Napoca, cea care a emis, in aceasta iarna, facturi astronomice pe numele cladirii prefectului.

Apogeul a fost atins in luna decembrie, atunci cand factura de incalzire a afisat suma de 23.303 lei, adica mai mult decat au platit 116 clujeni care locuiesc in apartamente cu doua camere, in conditiile in care acestia au achitat o suma estimata de 200 de lei.

Ianuarie a fost o alta luna grea pentru bugetul Prefecturii, care a achitat aproape 18.000 de lei numai pentru incalzire, adica echivalentul a 90 de apartamente cu doua camere.

In noiembrie 2013 si februarie 2014, facturile pentru incalzire au fost mai mici – 12.561 lei, respective 13.601 lei. Cam tot atat cat au platit alti 62 si 68 de clujeni care locuiesc in apartamente cu doua camere.

sursa foto: ziuadecj.realitatea.netULTIMA ORĂ

 • Acum 2 seconds Vocea ta
  Apare un nou #metoo? Proprietara localului Insomnia dă în vileag numele unui alt bărbat violent, după moartea tinerei Molnar Beata
 • Acum 16 mins Rautacisme
  Mesajul subtil al Elenei Udrea pentru Emil Boc
 • Acum 23 mins Din oras
  Sunt șanse ca anul acesta să înceapă lucrările la pasajul Tăietura Turcului? Emil Boc: „Dacă nu vor fi contestații, că aici, partea de contestații, numai Dumnezeu o poate ști!”
 • Acum 2 hours Sport
  Gura securiciului Dîncu adevăr grăiește: „OPERATIV, am lucrat mai mult pentru CFR Cluj”
 • Acum 2 hours Din oras
  Clujul duce tema gunoaielor «la nivelul următor»: „Problema de la Pata Rât nu noi am construit-o. Ea își are originea în anii 2000, prin scăparea de sub control a orașului de-atunci”
 • Acum 3 hours In vizor
  Veste bună pentru investitorii imobiliari, proastă pentru cumpărători! Trenul metropolitan va duce, pe o rază de 50 de km, prețurile mari din Cluj
 • Acum 3 hours Justitie
  Suspecții principali în cazul tinerei ucise ar trebui să fie polițiștii, procurorii și judecătorii? De ce era Bone Ferenc în libertate?
 • Acum 3 hours Din oras
  Termoficare Napoca SA vrea să își facă parc fotovoltaic în Cluj-Napoca
 • Acum 6 hours Din oras
  E ca și făcută – Centura metropolitană – în «etapa finală de pregătire»: „Aceste proiecte vor permite Clujului să treacă iarăși la nivelul următor, în orizontul anilor 2030-2050”
 • Acum 6 hours Din oras
  “FOTOŞOAPELE” lui Emil Boc: “Lucrările la Parcul Zorilor ar putea să înceapă într-o lună de zile”. Cam cum e şi cu “Someşul Navigabil”, clădirea Filarmonicii, sau linia de tramvai prelungită până în Floreşti
 • Acum 6 hours Politica
  Grindeanu: “Tarom trebuie să ajungă la 90% personal navigant şi 10% personal suport, nu invers”. Grindeanu l-a pus administrator la Tarom pe fostul șef al Aeroportului Timișoara, consilier județean PSD
 • Acum 8 hours PubliNews
  Luca Toni, Sébastien Frey și Dario Dainelli vin la Sports Festival!
 • Acum 9 hours Eveniment
  “Trotinetista” care a fugit duminică de la locul accidentului după ce a lovit un pieton s-a predat poliţiei
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE