Jos palaria

Povestile prind viata la Iulius Mall

Odata cu inceperea anului scolar, Iulius Mall Cluj ii asteapta pe copii sa se distreze si sa isi dezvolte creativitatea participand la evenimente special dedicate lor. Seri de lectura pentru cei care indragesc personajele din povesti, ateliere creative pentru micii artisti si premii pentru prichindeii care iubesc sa se joace sunt propunerile de recreere pentru invatacei.

Din 23 septembrie 2014 reincep Serile de Povesti ale Librariei Carturesti, din Iulius Mall Cluj. In fiecare marti, de la ora 19.00, cei mici primesc invitatie la o intalnire cu povestitori, care ii vor conduce prin lumea basmelor. Timp de o ora, printese blande, feti-frumosi viteji, zmei fantastici, balauri si zane ii vor amuza pe strengari. Seara de povesti este dedicata copiilor cu varste intre 5 si 10 ani.

Nazdravanii iubitori de lectura se pot incrie la Clubul Spiridusilor de Carte, prin solicitarea legitimatiei din Libraria Carturesti, care le va garanta accesul la evenimentele special organizate pentru ei, dar si reduceri la cartile pentru copii. Participarea la o seara de povesti va fi rasplatita cu doua puncte lipite pe legitimatie, sub forma unor autocolante haioase. 10 puncte adunate inseamna 10% reducere, 20 de puncte – 20% si 30 de puncte – 30%, aplicabile la toate cartile pentru copii.

Miercurea este o noua zi cu voie buna pentru copii pe corabia lui Totto, la Kids Land din Iulius Mall Cluj. Indragitul personaj a pregatit ateliere interesante pentru cei pasionati de activitatile creative. De la ora 18.00, cei mici il vor ajuta pe bunul lor prieten Totto sa confectioneze cele mai frumoase decoratiuni. Prichindeii vor realiza figurine din plastelina, vor picta frunze, vor sculpta dovleci si vor crea colaje despre toamna. La final, lucrarile micilor artisti vor fi incluse intr-o expozitie, urmand ca apoi sa le fie oferite copiilor.

In plus, aventura pe corabie va continua intreaga toamna, acolo unde Totto ii asteapta pe cei mici sa navigheze in lumea de poveste Kids Land. O vizita in Totto Space, cu peripetii si multa distractie, inseamna o stampila pe carnetul de pirat. Curajosii care au colectat sase dovezi ale calatoriei lor vor primi titlul de capitan al corabiei si vor beneficia de o zi gratuita de veselie la Totto Space din Kids Land.

Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata initiativei Iulius Mall!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *