Rautacisme

“Povestea de succes” a județului Cluj, cu care se laudă electoral Alin Tișe, amendată dur de clujeni: "Povești de adormit copiii"

Președintele CJ Cluj Alin Păunel Tișe a devenit brusc foarte activ în munca pe Facebook unde apare în tot felul de filmulețe în care se laudă cu ce a făcut și a dres sub înțeleapta-i președinție.

Doar că nimeni nu mai este dispus să-i înghită gogoșile și îl critică dur. Practic, criticile îngroapă anemicele felicitări pe care foștii membrii ai PDL Cluj, acum încuibați în PNL Cluj, se simt datori să i le adreseze.

Vă lăsăm să lecturați comentariile clujenilor la lauda de sine intitulată popmpos: „Cluj, o poveste de succes”, cât timp nu vor fi șterse, opiniile clujenilor:

Ovi Zanc: Numai tu sti cîți bani ai furat de la pata râr si de la noua rampa selectivă rusine

Alin Hotiu: In ce infrastructură De Furat?? Lita-Turda de anul trecut o frezat asfaltu și o pus piatra sparta in loc de asfalt. De asfalt nu mai aveți bani?

Cristian Dorin Fărcaș: Doar rateuri si minciuni … in schimb afacerile personale prospera .. aveti profil de PSD-ist .. mai bine va transferati acolo …

Stefan Cristian Ianc: Bani de dat la apropiați, pe lucrări de proasta calitate făcute în tot județul.

Semida Bucșa: Oare mai puteti minti. Oare voi aveti putina demnitate sau vati nascut cu minciuna in cap

Valentin Ghirca: NU AȚI FĂCUT NIMIC PENTRU JUDEȚ CUM NU AȚI FĂCUT NIMIC PENTRU TARA! NU SUNTEȚI MAI BUNI CA PSD-ul și nici PSD-ul ca și voi PNL sunteți LA FEL!!!! TOȚI O APA ȘI-UN PĂMÂNT!!!!cu 2-3 drumuri de o calitate proasta și la un preț uriaș veniți voi sa va lăudați????!!!!! ca a-ți realizat în câte mandate????!!!!!!

Ovidiu Bob: Băi gunoiule cât puteți minți lumea ce ați făcut cu bani v-ați făcut vouă case și alte chesti mare gunoi poți fi alin tișe

Dumitru Sos: Un papagal la fel ca nașul lui Boc susținuți și promovați de (SOROS) minte ca Boc cu scările rulante de la pasajul subteran din gara Cluj Napoca !

Costea Dorin: Și ce ai facut cu ei , numa nu vrei să te lauzi cu drumurile , ori poate o iei pe urmele lui Boc, unde ți se încurcă drumurile faci sens giratoriu chiar dacă e bine sau nu investiție să fie.

Petru Bidian: De drumul Bărăi Sava cănd o să fie făcut – 2050

Coltea Ovidiu: La Cojocna???? DJ 161 A. Așteptăm. Ați promis ca in 2018 o sa fie la standarde europene. Eu nu am uitat!

Elena Dezmirean: Lîngă gara someșeni trebuie să mergi cu barca

Liana Dumitru: Dar drumul județean Vaida cămăraș-Palatca-Sucutard,când o să fie gata ? Era vorba că se va face,dar când?

Adrian Morar: Fapte nu povesti

Ovidiu Lacatus: Mare mincinos

Bodrea Dumitru: Iar va lăudați ca faceți.

Viorel Dumitru: Povești de adormit copiii

Elena Pop: Ati facut CE cu bani europeni ,nu se vede nimic !

Ioan Felicia Suta: Șoseaua Lona Baisoara vă mai înjură lumea mult podelele Lona Savadisla zeci de masini stricate acolo Lita Turda lucru facut de cacao după nici 2 ani frezat si lasat de bătaie de joc 6 luni bravo DOM TISA vă puteți lauda se vede cum se lucra noi nu plătim taxe si accize să poate sint prea mici .Doamne ajuta

Iosif Vlad: Păcat ca sint folosite cam fără rost. Vedeți cum lucra spre Baisoara la drum, bătaie de joc!

Eugen Kdr: domle nu doar orasu cluj este judetu cluj mai iesi pe teren nu ca nu ai cunoaste treba dar,,,, asteptati alegerile.vedeti sa nu fiti taxati 🙂

Gabi Tomos: În com,Maguri-Racatau în timpul comunistilor prin ani 65-73,sa facut pt accesul în sat un drum de pământ cu două capete,în guvernările județene a pnl-pdl, sau facut următoarele investiți,canalizare nefunctionala cu pompe plină de mal,scoala noua-am inteles ca din anul acesta se închide,drumul județean de acces 107 până la Racatau-asfaltat,drum de piatra cu pământ 7km apoi drum comunal 6km asfalt,din nou drum de pământ.Cu ce sau ales din 2004 incoace săteni măgureni, cu o defrisare totală de pădure,din al 3lea proprietar de pădure din România,comuna a devenit o localitate de munte fata pădure.Cinste Maris-PNL și Morar -Pdl, precum și celor care iau pus în funcție la direcția silnică.

Costea Dorin: Foarte bine , dar realizări ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *