In vizor

POSH – un Thai Ridgeback roșcat – a dispărut din Bistrița-Năsăud de două săptămâni și este căutat în toată țara: „poate fi ascuns oriunde”! Se oferă recompensă substanțială!

Câinele aparține handbalistei Andreea Tetean (Gloria 2018) și a dispărut în zona localităților Corvinești – Lechința, județul Bistrița-Năsăud, încă din data de 18 aprilie.

Din păcate, până la momentul editării acestui material, Posh (Poș) nu a fost găsit, iar temerile familiei se îndreaptă către un furt. În acest sens au fost sesizate și autoritățile. În sprijinul identificării lui Posh au fost aduși și câini de căutare, dar urma s-a pierdut pe un drum agricol.

Andreea Tetean a inițiat și o pagină de facebook în vederea identificării și aducerii acasă a superbului exemplar de Thai Ridgeback, fiind oferită și o recompensă de 2.000 de euro pentru cel sau cea care îl va găsi sau va da informații reale despre Posh.

„M-a sunat lumea, dar nu am primit informații despre Posh… L-am căutat și cu un câine de urmă de la Cluj-Napoca, dar se pierde urma pe un drum agricol. Cu siguranță a fost furat! Este căutat înclusiv de către polițiști, este declarat la medicul veterinar, dar, din păcate, nimeni nu l-a văzut încă. Pagina are deja 300 de mii de vizualizări, dar nu avem încă nici o informație referitoare la Posh. Poate fi ascuns oriunde, orice distribuire poate fi de ajutor…” – ne-a declarat Andreea.

Informația dispariției lui Posh a făcut deja înconjurul județului, dar fără succes, atenția fiind îndreptată către județele limitrofe, dar și către restul țării.

Cei care pot oferi informații reale despre Posh sunt rugați să apeleze numărul de telefon 0753-073.670! Un share contează în găsirea lui Posh, cine știe, poate chiar share-ul tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *