Din oras

Politicienii s-au intrecut in brazi de Craciun, pe Facebook

Grijile si rivalitatile politice au fost date uitarii de sarbatori, iar politicienii s-au duelat in… urari de Craciun. Nu au fost, insa, la fel de entuziasti ca anul trecut, cand dansau si se fotografiau in costum de baie in ajunul Craciunului – de data aceasta, alesii Clujului si-au etalat brazii impodobiti pe Facebook.

Dupa ce  renuntat la fotoliul de ministru, Aurelia Cristea a spus ca isi doreste sa petreaca mai mult timp acasa, in familie. Declaratie pe care a intarit-o in Ajun de Craciun, cand, alaturi de cateva fotografii cu bradul impodobit si focul aprins in semineu, le-a urat tuturor prietenilor sai de pe Facebook sarbatori binecuvantate.

“Doar sentimentul de acasa! Cei dragi, focul din semineu, bradul, colinde, carti, muzica si filme. Acasa. Mi-a fost dor de toate, si de voi, prieteni dragi! E pregatirea spirituala pentru un eveniment magic! Craciun binecuvantat!”, a scris Aurelia Cristea pe pagina sa de Facebook.

Chiar daca nu s-a imbracat in costum popular, cum a facut anul trecut, consilierul judetean Mihai Seplecan a profitat de ocazie si a purtat un clop de sarbatori, cu care s-a fotografiat mandru.

Ca in fiecare an, primarul Clujului, Emil Boc, se multtumeste sa posteze pe pagina oficiala de Facebook o felicitare standard, in care le doreste clujenilor “optimism, energie si proiecte implinite”.

Viceprimarul Gheorghe Surubaru, in schimb, spunea, in Ajun, ca “asteapta cu drag Craciunul” si a postat pe pagina personala o poza cu bradul impodobit.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, Vakar Istvan, a postat cateva fotografii cu bradul impodobit si cu mezinul familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *