Din oras

Politicienii Clujului se lauda nespus cu Untold-ul

Alin Tise, Daniel Buda si Emil Boc si-au umplut paginile de Facebook cu imagini de la Untold Festival in ultimele doua zile. Cei trei politicieni se lauda cu Sala Polivelenta si Cluj Arena, constructii fara de care acest eveniment nu ar fi avut o asemenea amploare.

Daca Boc si Buda sunt mai rezervati in discurs, fostul presedinte de Consiliu Judetean, Ain Tise, isi aroga meritele pentru realizarea intregului festival. Conform acestuia, „festivalul Untold si alte evenimente demonstreaza ca am facut bine pentru clujeni. Noroc ca am reusit sa finalizez Cluj Arena, pentru ca toate celelalte proiecte lasate la CJ dupa 2012 au fost si sunt compromise de politicienii care mi-au urmat acolo„.

Emil Boc si-a schimbat „photo cover-ul” de pe Facebook cu o imagine a stadionului si a impartasit zeci de fotografii facute din aer cu „bijuteria Clujului”. Boc a fost aseara si la concertul Avicii, despre care a scris: „Atmosfera incendiara la concertul Avicii!!! Peste 60.000 de spectatori au umplut Cluj Arena!!!”. El a realizat si o filmare in timpul concertului – „Spectacol si public extraordinar la Untold Festival„, a comentat el. Apoi a imortalizat artificiile si efectele pirotehnice din timpul show-ului.

Cel mai elegant dintre cei trei penelisti a fost europarlamentarul Daniel Buda.

Am fost acolo si m-am bucurat sa vad entuziasmul zecilor de mii de participanti de toate varstele, dar si entuziasmul tinerilor veniti din toata Europa si de pe toate continentele lumii pentru a-si intalni artistii favoriti (…) sunt mandru ca traiesc in acest oras minunat. In aceste zile Clujul este mai mult decat Capitala Culturala a Tineretului. Este Capitala Culturala a Ospitalitatii, a Tolerantei si a Respectului„.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, Vakar Istrvan a fost cel mai simpatic dintre politicienii care au impartasit experienta Untold pe Facebook: „Cred ca au dansat pana si stelele. La Untold, in ziua a doua, am primit ceea ce am asteptat – Avicii„, a scris el, in romana si in maghiara.

 

Buta, Buda, Boc, Tise – punand nespusul la cale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *