In vizor

Poliția Locală ridică mașinile parcate într-o stație de autobuz, doar după sesizarea cetățenilor

Scris de 63

O sesizare venită din partea unui clujean, deranjat că stația de autobuz Dorobanților situată pe strada Teodor Mihali, este blocată de mașini i-a mobilizat pe cei de la Poliția Locală. 

Această situație îi nemulțumește pe cei care locuiesc în blocurile din apropiere și care parchează acolo de 20 de ani, fără ca să fie „deranjați” de Poliția Locală. În lipsa locurilor de parcare, aceștia sunt nevoiți să își lase mașinile unde găsesc loc. 

Locuiesc aici de mai bine de 20 de ani si nu s-au ridicat niciodata.Se pare ca a facut cineva o sesizare dar cred ca este vorba de niste masini de la napoca imobiliare, cu rotile dezumlfate de vreo 6-7 luni si pentru asta vor avea de suferit toti locatarii din bloc.Cu locurile de parcare oricum stam rau de tot aici.

Clujenii care foloseau acel spațiu pentru a-ți parca mașinile îi numesc „sifonari” pe cei care face reclamații și astfel îi lasă fără locuri de parcare. 

Am ajuns un popor de sifonari….

Sifonarii sa caute loc ca de pus in gura blocului tot romanu cunoaste

Începând din acest an, polițiștii locali pot să ridice mașinile de pe orice spațiu public, (trotuare, spații verzi, stații de autobuz) nu doar de pe stradă. 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 13 hours Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 15 hours Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 17 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 18 hours Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 19 hours In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 19 hours Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 21 hours In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 21 hours Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 22 hours In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 23 hours Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 24 hours Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 1 day Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 2 days PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
Citește și...
Recomandările redacției
OPINIE Vocea ta

Cine-i ”idiotul”?

Szakats Istvan Dacă primarul Boc a avut azi eleganța de-al face idiot pe inginerul Carol […]

TOP CITITE