Din oras

Poliția Locală parchează neregulamentar, în intersecție, cu girofarul pornit, pentru a poza mașinile parcate neregulamentar

Când vezi o mașină a Poliției Locale, cu girofarul pornit, parcată intempestiv, neregulamentar, în intersecție, te gândești, desigur, la o urgență. Așa ne-am gândit și noi, așa că am filmat această mașină a Poliției Locale, care, joi, 26 ianuarie, în jurul orei 17:30, lumina intersecția străzii Iuliu Maniu cu Baba Novac, precum un pom de Crăciun:

Atât de urgentă era misiunea polițiștilor locali, încât le-a luat minute bune să coboare din mașină. Când, în cele din urmă, portierele s-au deschis, un polițist a pornit agale pe stradă și a început să pozeze, culmea!, mașinile parcate la fel de neregulamentar ca și cea a Poliției Locale care se pare că la Cluj-Napoca aplică legea, pe lege călcând! 

Ghinionul polițiștilor a fost cel de a abuza de mijloacele luminoase din dotare exact în fața redacției Ziar de Cluj, așa că i-am imortalizat pentru veșnica pomenire și pentru scoaterea la raport în fața șefului lor, Marcel Bonțidean. Când au observat că sunt filmați, polițiștii și-au luat tălpășița, oprind și girofarele care nu semnalizau nimic altceva decât incompetență în aplicarea legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *