Rautacisme

Poliția locală Cluj-Napoca și-a dotat atleții cu burdihane și ghiuluri de ultimă tehnologie. Asta-i face extrem de eficienți în lupta împotriva moșilor și babelor

Practic, atleții cu burdihan și ghiuluri ai Poliției locale Cluj-Napoca își dau proba de neomenie în gang.

Nu știm cum și-a luat proba fizică gonflatul care poartă pe el material cât pentru două uniforme de ploițist. Știm doar că salariul lui ad-labam este de la 4000 de lei în sus. Ca să facă patrulă doar ziua, vorba jurnalistei Ruxandra Hurezeanu, care a consemnat activitatea acestuia pe pagina sa de socializare: să-și poată etala burtoiul și ghiulurile. Și noi am fotografiat vineri, în Piața Muzeului, un atlet, campion în rostogoliri către locul faptei, cu două ghiuluri pe mâna dreaptă cum dădea probă scrisă cu limba spânzurată pe procesul verbal. Burtoiul și ghiulurile sunt un „musai” la angajarea în Poliția locală Cluj-Napoca. Și, bănuim pilele și relațile care să conforme vocea și talentul.

Atleții poliției bonțidene sunt foarte curajoși la halit moșnegi și babe și extrem de sfioși în fața unui bolid de lux parcat neregulamentar, de exemplu. Sunt foarte activi la vânat dușmanii lui Marceluș Bonțidean, pila din liceu a lui Emil Boc, un pensionar cu pensie de peste 10 mii de lei pe lună care mai încasează și un salariu de peste 10 mii de lei pe lună. Asta ca să ne arate Emil Boc cum este cu pensiile nesimțite și cu cumularea salariului cu pensia pe care o clama politicianist pe când era premier.

Dar să revenim la cei doi atleți #anti_buchete_de_flori_vândute_ilegal_de_băbuțe_care_mor_de_foame_dar_nu_cerșesc. Bonțidenii locali nu văd cerșetori, nu văd grupurile de țigani care vând „rolăxuri”, „stichiuri dă memorii” și „cacășaneluri” deranjând consumatorii pe la mese. Nu văd că și-ar lua un ghiul în cap și-un cap în gură.

„4 august 2019, ora 14,30. Cluj Napoca. Doi polițiști o trag pe femeie în gang s-o legitimeze și s-o amendeze. Femeia are în mână același buchet de ieri, n-a reușit să-l vândă. 
Polițistul rotofei, rotofei rău, are două ghiuluri de aur pe mâna dreaptă.

Bravo domnule Marcel Bonțidean, șef al Poliției Locale! Scrufulos la datorie, coane Fănică!

Vă sun și vă semnalez de 3 ANI ÎNCOACE, personal, că pe strada de lângă gang, pe Matei Corvin, noapte de noapte se bat, se umplu de sânge, se trec prin vitrine, urlă și se înjură cei care ies din puburi.

Mi-ați răspuns: „Dragă doamnă, îmi pare rău dar nu avem oameni care să patruleze noaptea!”

Desigur domnule Bonțidean, să patruleze ziua, că atunci e nevoia mai mare. Pot să-și arate burțile și ghiulurile de aur și să prindă în flagrant câte o femeie care vinde un buchet de flori! Mi-ar crăpa obrazul de rușine, domnule Bonțidean! Zău, aș intra în pământ!

Pentru orice acțiune, domnule Bonțidean, e nevoie de discernământ!

Primăverile primim comunicate de presă în care suntem anunțați cum supermanii din poliție capturează sacii cu urzici pentru că amărâriții n-au „acte de proveniență” pe ele! Ba mai mult, se laudă că după ce au confiscat urzicile și au amendat, au distrus urzicile. Pentru toate meseriile trebuie creier, domnule Bonțidean.

Nu mai angajați decât oameni cu creier!” – a scris Ruxandra Hurezean pe pagina sa de socializare.

Dacă vedeți acte de vitejie ale atleților Poliției bonțidene locale ale municipiului Cluj-Napoca, vă rugăm să nu vă sfiiți să ni le semnalați. Fotografii și descrierea actului de atletism și curaj.

 

FOTOCREDIT: Ruxandra Hurezean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *