Eveniment

Poliția economică „în vizită” la Primăria Gilău

Scris de 513

Din informațiile Ziar de Cluj, Poliția economică efectuează un control în cadrul Primăriei Gilău pe tema contractelor de achiziții.

În mod repetat am încercat să contactăm Primăria Gilău și pe primarul Gelu Vasile Topan, dar la numerele indicate pe site-ul instituției nu a răspuns nimeni. 

Ziar de Cluj a reușit însă să obțină punctul de vedere al viceprimarului comunei Gilău, Okos Carol.

„Nu vă pot nici confirma, nici infirma. Pentru că nu sunt momentan la serviciu

Tot ce este posibil! Știu că este un dosar pe rol, dar altă informație nu vă pot spune pentru că nu am fost implicat în nici un fel în chestia asta.

Chiar nu dețin (informații – n.red). Pentru că nimeni nu mi-a adus la cunoștință în mod oficial, nimeni nu m-a citat în mod oficial. 

Acuma, nici dânsul (primarul Gelu Topan – n.red.) nu este obligat în mod oficial să mă anunțe pe mine, pentru că este conducătorul instituției. 

Cu siguranță că dânsul are cunoștință de chestia asta”, a declarat viceprimarul Okos Carol la solicitările Ziar de Cluj.

Despre cauzele controlului efectuat de Poliția economică:

„Cred că este vorba de niște contracte de achiziții… Eu cred că este un balon mai mult umflat, decât adevărat. În spatele lui se ascund niște conflicte personale ale unor colegi. 

Dar organele își vor face treaba, cu siguranță, și vor descoperi adevărul”, a conchis Okos Carol. 

În privința conflictelor interne care au dus la situația actuală din cadrul Primăriei Gilau, viceprimarul Okos Carol nu a dorit să ofere detalii.

 

 

 

 

 

sursa foto: captura primariacomuneigilau/facebook.comULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours In vizor
  Cu mobilizare, la sfârșitul acestui an, OSĂ avem inaugurat un nou tronson al Autostrăzii Transilvania
 • Acum 2 hours Politica
  Guvernul vrea să își creeze propria companie de asigurări: polițele RCA, prețuri controlate de stat. Ciucă: “Am discutat cu CEC și ASF”
 • Acum 3 hours PubliNews
  Peste 1.000 de articole vestimentare se transformă în fapte bune, la târgul ReClothing, din Iulius Mall Cluj
 • Acum 3 hours Eveniment
  POATE DEVENI UTIL ŞI INUTILUL ŞURUBARU: SOS Cluj cere reinstalarea barierei plutitoare pentru deșeuri pe Someș. Cantitatea de gunoaie din râu e imensă
 • Acum 3 hours In vizor
  Transtelex: Regizorul Tompa Gabor l-a invitat la Cluj Napoca pe Janos Drabik, conspiraționistul-șef al Ungariei, recunoscut pentru teoriile lui despre cum controlează lumea evreii și masonii
 • Acum 3 hours Vocea ta
  #CMID: Țeapă dată cetățeanului, sub pavăza autorităților
 • Acum 4 hours Eveniment
  Blue Air intră în insolvenţă
 • Acum 4 hours In vizor
  PE CINE SĂ MAI CREZI? Federația Română de Fotbal anunță că UEFA nu a autorizat cererea federaţiei maghiare de afişare a hărții Ungariei Mari: „Revizionismul nu este acceptat în fotbal”
 • Acum 4 hours Politica
  Marcel Ciolacu: Fotbalul nu este politică! Frustrările revizioniste nu au ce căuta în competiţiile sportive. UEFA trebuie să retragă imediat acordul pentru folosirea hărţii Ungariei Mari pe drapele şi bannere
 • Acum 5 hours In vizor
  Csaba Asztalos, reacție fermă după ce maghiarii au primit acceptul să folosească harta Ungariei Mari: „Nu știu ce au avut în cap”
 • Acum 5 hours Eveniment
  Regizorul clujean Tompa Gábor va fi DECORAT cu Ordinul Artelor și Literelor în grad de Cavaler al Republicii Franceze
 • Acum 6 hours Straineze
  CU BĂŢUL PRIN GARDUL NAŢIONALISMULUI DE JOASĂ SPEŢĂ: Federația de Fotbal de la Budapesta susține că a primit permisiune de la UEFA de a folosi pe drapeluri simbolul Ungariei Mari la partidele naționalei maghiare
 • Acum 6 hours In vizor
  Federația națională a părinților cere măsuri urgente pentru combaterea consumului și traficului de droguri în rândul tinerilor: Ministerul de Interne și Agenția Antidrog să își regândească sistemul de combatere, prevenție, intervenție și consiliere
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE