PubliNews

Platinia Shopping Center te premiază: câștigă un scuter Vespa, trei iPhone-uri 7 și zeci de vouchere cadou!

Scris de 688

Câștigă un scuter Vespa, trei telefoane iPhone 7 și zeci de vouchere cu ocazia deschiderii, la Cluj-Napoca, a celui mai nou centru comercial din România, Platinia Shopping Center.

Tot ce trebuie să faci pentru a deveni proprietarul unui scuter Vespa nou-nouț este să vizitezi Platinia Shopping Center și să îl cauți pe Shoppy, mascota centrului comercial care se inaugurează pe 8 aprilie chiar în inima orașului, pe Calea Mănăștur 2-6.

Fă un selfie cu Shoppy, în perioada 8-23 aprilie, și postează apoi fotografia pe profilul tău de Facebook folosind hashtag-ul #FollowShoppy.

Urmează restul pașilor descriși pe pagina Platinia Shopping Center și intri în tombolă. Poți să pleci de la Platinia Shopping Center cu o Vespa!

Vino la marea deschidere Platinia Shopping Center și poți câștiga și alte premii. Te așteptăm cu trei iPhone 7 și zeci de vouchere cadou. Pentru a intra în posesia unui smartphone de ultimă generație ai nevoie doar de un #VintageSelfie și de o postare pe Facebook.

Te așteptăm pe 8 aprilie la Platinia Shopping Center pentru mai multe detalii și pentru a te afla printre primii vizitatori care se vor bucura de experiența inedită pe care ne propunem să o oferim tuturor celor care ne vor trece pragul.

Suprafața totală de 13.000 de mp îi oferă primului centru comercial inaugurat anul acesta în țara noastră un spațiu generos în care clienții pot să se bucure nestingheriți de mixul unic de produse și de servicii puse la dispoziția lor de cei circa 50 de retaileri care au ales să își deschidă aici magazinele și reprezentanțele.

Retailerii și furnizorii de servicii care au ales Platinia Shopping Center sunt: H&M, Jolidon, Banca Transilvania, DeLonghi, Sensiblu, Cărturești, Gerovital, Clean&Go, Orange Smart Store, Opticris, Inestasy, Supremoffice, Lev Fitness&Spa, HiQ Service, Best Kids, Macrogroup, Calcio Sport, Bellagio Casino, Iqos Place, Z Tour, Reartu’ Calzature e pelletteria şi Gett’s Colour Bar. În plus, vizitatorii își vor putea face cumpărăturile la primul magazin Mega Image din Cluj-Napoca, aflat tot în cadrul Platinia Shopping Center.ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour Vocea ta
  Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj: ”Sunt interese foarte mari ca România să rămână fără fabrici de medicamente”
 • Acum 15 hours FOTOGRAFILA
  HEI-RUP-BUM! Să aibă Boc dăluța lui, chiar dacă prost pusă, să se cocoațe cu un discurs pe Tricolor de 1 Decembrie. Treptele din fața Teatrului Național, mizerie de lucrare
 • Acum 15 hours Jos palaria
  ÎN SFÂRȘIT, SPORTIVITATE ȘI LA CLUJ-NAPOCA: Foști jucători de la CFR, “U” și Sănătatea au jucat într-un meci caritabil pentru fiul lui Casian Miclăuș
 • Acum 21 hours Politica
  Clujul OSĂ aibă (fin nou) un nou spital. Ministrul Sănătății: ”Anul viitor vom avea proiectele detaliate”
 • Acum 21 hours Din oras
  Un neterminat de 16 ani a băgat în spital un bărbat de 38 ani
 • Acum 22 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Meci caritabil pentru Tiago, băiatul unui fost jucător al CFR. Veterani ai feroviarilor, de la „U” și Sănătatea joacă pentru el
 • Acum 1 day In vizor
  Antreprenorul Tudor Galoș, ȘOCAT de prețurile din Târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca
 • Acum 1 day General
  Acțiune de salvare din traseul Piatra lui Lucaci-Tarnița
 • Acum 2 days Eveniment
  Cămătari din Cluj prinși de Poliție: Cereau înapoi sume de 8 ori mai mari, au agresat și amenințat un martor
 • Acum 2 days Politica
  Marcel Ciolacu a fost ales vicepreședinte al Internaționalei Socialiste
 • Acum 2 days In vizor
  Consiliul Elevilor Cluj cere demisia directoarei care a angajat un fost interlop să predea copiilor: ”Lipsă de empatie față de elevi”
 • Acum 2 days Vocea ta
  IEȘIREA DIN CRIZA IZOLĂRII POST-COVID. Mircea Miclea: ”Creativitatea și inovația necesită proximitate (…) trebuie să începem să ne refacem coeziunile, acelea pe care le putem reface, cu niște prieteni foarte buni, cu vecinii, cu familia”
 • Acum 2 days In vizor
  VREUN CUMĂTRU POLITIC AR AVEA DE VÂNZARE NIȘTE mobilier și echipamente digitale pentru laboratoarele de informatică din școli. De 1 miliard de euro ar avea pe ce să se adune praful, că nu sunt și bani pentru formarea profesorilor și pentru mentenanța echipamentelor
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE