Sport

Piți nu pupă CFR. Eduard Iordănescu ar fi noul antrenor

Fostul antrenor al Astrei s-ar fi înțeles cu CFR Cluj să preia banca tehnică a feroviarilor, având ca obiectiv calificarea în grupele unei competiții europene.

Tehnicianul s-ar fi înțeles cu conducerea clujenilor, iar anunțul va fi oficializat în cel mai scurt timp. Iordănescu jr. îl înlocuiește, astfel, pe Dan Petrescu, acesta urmând să preia o formație din China. Chiar dacă fostul internațional a adus al patrulea titlul din istoria clubului din Gruia, tehnicianul a ales China ca următoarea sa destinație. Mai multe nume au fost vehiculate pentru a prelua banca “feroviarilor”, printre care cele ale foștilor selecționeri Ladislau Boloni și Victor Pițurcă. În cele din urmă cel ales să conducă echipa în preliminariile Ligii Campionilor, conform gsp.ro, ar fi Eduard Iordănescu, prima soluție luată în calcul de șefii clujenilor.

În vârstă de 39 de ani, Iordănescu  a antrenat-o ultima dată pe Astra GIurgiu, pe care a calificat-o în play-off, dar a plecat după o serie de neînțelegeri cu conducerea clubului. În carieră le-a mai antrenat pe Pandurii Târgu Jiu, ASA Târgu Mureș, CSKA Sofia și Steaua.

 

Fotocredit: Romanian Soccer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *