Din oras

Picnicul clujenilor inconştienţi în Făget

Vremea frumoasă i-a scos din case pe clujenii care-şi bagă picioarele în recomandările autorităţilor şi cărora nu că nu le pasă de propria lor sănătate, dar o pun în pericol, în inconştienţa, nesimţirea de neam prost educat şi indolenţă, şi pe a altora.

Îi puteţi admira, în toată splendoarea nesimţirii în filmarea de mai jos, luând un picnic la margine de drum cu moartea.

Totuşi, unde este Poliţia bonţideană, proaspăt trecută în subordinea Ministerului de Interne pe perioada stării de urgenţă? Ce păzesc băieţii şi fetele: tot panseluţe, tot panseluţe?

Raed Arafat, apel la distanțare socială

„Mai multe persoane au sunat să spună că sunt prea mulţi care au ieşit la plimbare şi la grătare, fiind vremea frumoasă. În această perioadă rămânerea acasă şi evitarea activităţilor care pot să vă expună şi să expună familiile voastre este extrem de importantă”, a scris Raed Arafat pe Facebook.

El atrage atenţia că „virusul nu se vede, nu se simte şi nu are gust ca să poată fi evitat”.

„Acesta se evita numai prin măsurile de izolare şi distanţare socială. Evitaţi expunerea persoanelor vârstnice din familiile dumneavoastră la acest risc printr-un comportament responsabil. Vă rog mult, evitaţi la maxim activităţile care nu sunt esenţiale în aceasta perioadă!”, a adăugat şeful DSU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *