Afacerea zilei

Pharmics Cluj-Napoca, importator de echipamente medicale, a făcut profit de 2,1 milioane euro, în 2019

Înfiinţată în anul 2008, Pharmics S.R.L. reprezintă o afacere privată axată pe importul şi/sau distribuţia de dispozitive medicale în special consumabile de unică folosinţă, instrumentar chirurgical şi echipamente utilizate în unităţile medicale de stat şi private. Compania a avut profit încă din primul an de activitate.

Pharmics a avut, în 2019, o cifră de afaceri de 7,3 milioane euro, dublu față de anul 2018. Valoarea veniturilor totale în perioada 2008 – 2017 a variat între 1 milion euro și 4 milioane euro.

Profitul net declarat în urmă cu doi ani de compania clujeană a fost de peste 2,1 milioane euro, acesta fiind cel mai mare profit de la înființare. În 2018, profitul Pharmics a fost de aproape 780 mii euro, iar în urmă cu patru ani câștigul net a fost de 906 mii euro. În primul an de activitate, profitul net a fost de 394 mii euro.

Compania Pharmics a pornit activitatea cu 2 salariați și a ajuns în urmă cu doi ani la 15 angajați.

Pharmics are doi asociați: Amarille Milka Stan (50%) și Daniel Marius Stan (50%). Cei doi sunt și administratorii companiei.

Cinci firme sunt conectate direct la Pharmics: Coviva Ro Cristești, județul Mureș (obiect de activitate comerț cu ridicata al produselor farmaceutice, cifră de afaceri 8900 euro, pierderi 2.900 euro, deținută de Daniel Marius Stan); Axia SRL Târgu Mureș (obiect de activitate comerț cu ridicata al produselor farmaceutice, cifră de afaceri zero, pierderi 930 euro, deținută de Daniel Marius Stan și Laurențiu Mirel Dorcioman); Adler Platz SRL Jelna, județul Bistrița Năsăud (obiect de activitate facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată, cifră de afaceri zero, pierderi 200 euro, deținută de Amarille Milka Stan și Daniel Marius Stan); Novisantepharm Cluj-Napoca (obiect de activitate comerț cu ridicata al produselor farmaceutice, cifră de afaceri 20 mii euro, profit net 7.600 euro, deținută de Amarille Milka Stan și Daniel Marius Stan); AM Pferden Platz Satu Nou, județul Bistrița Năsăud (obiect de activitate alte activități recreative și creative, cifră de afaceri zero, profit 200 euro, deținută de Amarille Milka Stan și Dan Grigore Lungu).

“Timp de 10 ani ne-am extins portofoliul de produse pentru a veni in sprijinul cadrelor medicale cu soluţii menite sa simplifice opţiunile acestora in blocul operator şi nu numai, oferindu-le soluţii optime la un raport echilibrat cost/beneficiu”, scrie pe site-ul companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *