Din oras

Petrecere în Urania, oprită de polițiști. Incidența în Cluj-Napoca este uriașă

În această perioadă când numărul de cazuri noi în județ a fost constant peste 1.300 în fiecare zi, iar incidența în Cluj-Napoca a ajuns la aproape 28 de cazuri la o mie de locuitori, în unele localuri se organizează petreceri private cu zeci de persoane. Un astfel de caz a fost depistat de polițiști în noaptea de sâmbătă spre duminică în Urania. În acest local s-au făcut frecvent „party-uri” în perioada pandemiei.

“La data de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 03.00, polițiștii municipiului Cluj-Napoca, alături de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile au demarat verificări la un local din municipiu, unde se afla în desfășurare un eveniment privat la care participau mai multe persoane.

Astfel, polițiștii au stabilit identitatea organizatorului și a celor 49 de persoane participante, față de care urmează a fi luate măsurile legale de sancționare, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

Totodată, în urma intervenție forțelor de ordine evenimentul a fost sistat, iar în cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Citește și: 

Incidența în Cluj-Napoca a ajuns la aproape 28. Ce „previziuni” are Rafila cu privire la creșterea cazurilor de COVID-19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *