PubliNews

Peste 600 de cupluri au spus “Da!” pentru o zi la Polus

In weekendul dedicat iubirii, peste 600 de cupluri s-au casatorit pentru o zi la Polus. Doi indragostiti norocosi au plecat acasa cu cate un iPhone 6s, iar pe 14 februarie, ne-am distrat la un super concert cu Alina Eremia si trupa Maxim.

In fiecare an, de Ziua indragostitilor, centrul comercial din inima Transilvaniei le pregateste clientilor sai multe surprize. in perioada 12-14 februarie 2016, peste 600 de cupluri s-au casatorit pentru o zi la capela lui Elvis Presley si s-au inscris in cursa pentru cele doua iPhone 6s. In plus, indragostitii au primit cadou din partea Polus Center un certificat de casatorie, o fotografie pentru a marca acest moment special si o supriza dulce.

In urma validarii tragerii la sorti, ce a avut loc in data de 14 februarie, de la ora 20,30, a fost desemnat cuplu castigator al celor doua iPhone 6s – Trinca Ioana Agneta si Cremene PetruMircea, ambii din Municipiul Turda.

Seara zilei 14 februarie, a devenit incendiara, cand pe scena si-au facut aparita indragita trupa Maxim si Alina Eremia. Concertul a avut loc in zona de food court a centrului comercial. 

Polus Center Cluj este cel mai intins centru comercial pe un singur nivel din Romania si cel mai mare complex multifunctional din Transilvania. Cu o suprafata inchiriabila de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj inglobeaza peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 sali de cinema si un hipermarket Carrefour si pune la dispozitia clientilor sai 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este detinut de catre grupul austriac IMMOFINANZ si se afla in administrarea IMMOFINANZ Center Management Romania SRL.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *