Jos palaria

Personajele din povestile lui Hans Christian Andersen s-au mutat la Iulius Mall

Bucuria sarbatorilor de iarna a adus la Iulius Mall Cluj un peisaj de basm. Centrul comercial este impodobit ca-n povesti, iar bradul impozant cu figurine si personaje din povesti, decoratiunile stralucitoare si colindele le asigura clujenilor spiritul sarbatorilor de iarna.

Iulius Mall Cluj a imbracat hainele de sarbatoare si s-a transformat intr-un taram de poveste.Centrul comercial a fost decorat cu ornamente aparte, care aduc veselie celor mici si celor mari. In asteptarea Mosului, clientii se bucura de frumusetea unui brad impunator, cu o inaltime de aproximativ 10 metri, impodobit cu figurine si scenete animate.

Spre deliciul vizitatorilor, soldateii, calutii si zanele au prins viata, iar la intrarea principala vizitatorii sunt intampinati de un ren gigant, realizat din instalatii fermecatoare. Tabloul feeric de Craciun este completat de nenumarate luminite stralucitoare, brazi impodobiti, scenete tematice, globuri de mari dimensiuni si balerine suspendate. Cele mai multe decoratiunile sunt unicat, lucrate manual, cu design 100% romanesc.

Pentru lumea de basm creata si pentru bradul de Craciun extraordinar, Ziar de Cluj isi da Jos Palaria! in fata reprezentantilor Iulius Mall Cluj.

Sursa foto: Facebook Iulius Mall Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *