In vizor

Perchezitii DNA la Primarie. Procurorii verifica proiectul sistemului de ticketing

In aceasta dimineata, procurorii anticoruptie au facut perchezitii la sediul Primariei Cluj-Napoca. Din primele informatii, se pare ca anchetatorii verifica mai multe acte care vizeaza contractul institutiei publice pentru sistemul de ticketing, implementat in oras.

Surse neoficiale din Primaria Cluj-Napoca au confirmat ancheta DNA Cluj. „In acest moment se fac verificari pe teren, la sistemul de ticketing”, au declarat sursele din Primarie.fisa de priect,

Pana acum, Directia Nationala Anticoruptie nu a emis un comunicat de presa care sa confirme ancheta penala.

Valoarea totala a proiectului este de 33.679.814,16 lei cu TVA, din care valoarea totala nerambursabila se ridica la 25.721.237,74 lei. Firmele care s-au ocupat de lucrari si dotari sunt SC Ramb Sistem SRL si SC CS Vision SRL care au castigat contractul pentru suma de 26.107.319,59 lei (cu TVA).

UPDATE

„E pur si simplu o solicitare de documente, pentru care DNA a ales sa deplaseze la sediul Primariei. Pana in acest moment, nu avem informatii sa fie vizat cineva anume. Pur si simplu au fost intrebari legate de anumite documente si aceasta vizita in teren pentru verificarea aparaturii implementate. Procurorii au stat pana au primit copii dupa documentele cerute, care sunt destul de stufoase, incepand de la fisa de proiect, caietul de sarcini, ofertele tuturor companiilor, raportul de atribuire a procedurii, semnarea contractului si toate actele interne aferente acestui contract, respectiv termene la lucrari, predari partiale de lucrari, deconturi si asa mai departe”, a declarat Oana Buzatu, purtator de cuvant al Primariei Cluj-Napoca.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *