Focus

Pentru pasivism și lipsa de acțiune, Poliția Română îi face cadou de ziua lui o nouă funcție clujeanului Ciprian Miron

Pentru că nu a deranjat pe nimeni prin anchete deosebite, pentru că pasivitatea i-a caracterizat mandatul și pentru că jafurile de la cele două bănci clujene au rămas neelucidate, pentru că fenomenul drogurilor în Cluj a ajuns la cote alarmante, cu mândrie, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București anunță o rocadă pe măsură. 

Astfel, începând cu data de astăzi, ”prin ordin al ministrului afacerilor interne, a fost împuternicit, în funcția de director general al D.G.P.M.B., pe o perioadă de maximum 6 luni, comisarul-șef de poliție Miron Adrian-Ciprian, care până în prezent a deținut funcția de inspector general adjunct al I.G.P.R”, anunță Poliția Română, prin intermediul unui comunicat.

Întrucât se apropie ziua de naștere a lui Ciprian Miron (născut 14 decembrie 1976), prilej cu care va împlini onorabila vârstă de 42 de ani, apropiindu-se frumușel de pensie, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, l-a numit într-o nouă funcție pe Ciprian Miron.

Motivul numirii se referă la ”pregătirea și gestionarea eficientă din punct de vedere al asigurării ordinii și siguranței publice în contextul preluării Președinției Consiliului Uniunii Europene de către România, la nivelul acestei instituții s-au decis unele măsuri pentru ridicarea capacității operaționale.

În continuarea procesului de modificare a structurii organizatorice, anunțată de către Inspectorul General al Poliției Române, începând cu data de 10.12.2018, propunerea de reorganizare a unității a fost aprobată, iar funcția de șef al Poliției Capitalei a fost transformată, fiind la același nivel ierarhic cu cea de adjunct al inspectorului general al I.G.P.R.”, notează Poliția Română. 

Cazurile de consum a substanțelor psihoactive au împânzit spațiul public, devenind o problemă pe care reprezentanții IPJ Cluj nu par să o observe.

De asemenea, situația incendiilor de la Pata Rât a rămas, până în prezent, nerezolvată. Și în acest caz cercetările sunt începute demult, fără a fi fost rezolvate până la capăt.

De altfel, două unități bancare din municipiul Cluj-Napoca au fost jefuite, mai exact, în cazul Băncii Transilvania, e vorba de o tâlhărie calificată, caz cercetat, dar nesoluționat. În plus, o altă filială a CEC Bank din Piața Mărăști a fost supusă unei tentative de jaf.

Pentru ”merite deosebite”, pentru faptul că nu a urnit cazurile din loc, iar delicvența din județul Cluj este mână-n mână cu consumul de substanțe interzise, fostul inspector general adjunct al I.G.P.R., Ciprian Miron, a fost împuternicit în funcția de director general al D.G.P.M.B., pe o perioadă de maximum 6 luni, până când i se va găsi o altă funcție.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *