Vocea ta

Peluza dinamovistă înfraţită cu U Cluj ia la mişto aventurile Covid ale CFR Cluj

Mii de români care suferă de diverse afecțiuni se îndreaptă spre Cluj, după ce au aflat de vindecările miraculoase care au loc dincolo de Dealul Feleacului.

Ne bucurăm sincer să aflăm că toți jucătorii lui CFR sunt sănătoși, pentru că nu-i dorim nimănui să fie bolnav. Dar să nu ne ceară nimeni să nu avem niște serioase semne de întrebare în legătură cu precizia testelor PCR și cu transparența din spatele testărilor.

Formula vaccinului descoperit la Cluj este uimitor de simplă: Repeți testul până dai computerul peste cap. Odată zăpăcită și plictisită, mașinăria îți va da numai rezultate negative.
Marile descoperiri ale cercetătorilor s-au ascuns întotdeauna în spatele unor idei simple. Așa a fost și aici.
Oamenii de știință se dau bătuți și recunosc că nu s-ar fi gândit niciodată să ia în calcul această metodă care face minuni și te scapă de covid în câteva zile.

Îi sfătuim pe bucureșteni și ilfoveni să nu se grăbească să ia calea pelerinajului spre Ardeal, pentru că și la ei acasă se anunță un ”focar” de vindecări miraculoase.
Mai exact la Mogoșoaia, la baza de antrenament a Federației.
Angajații de acolo s-au contaminat săptămâna trecută și au ieșit pozitivi la testele covid, după ce i-au găzduit pe jucătorii CFR-ului.
Suntem convinși că, odată dispărut virusul contaminatorului, va dispărea și virusul celor infectați.

Păcat că lotul lui Dinamo este blocat de carantina de 14 zile… Altfel se puteau încolona și băieții noștri, pentru a porni pe drumul vindecării miraculoase de la Mogoșoaia, Iași, Cluj Napoca sau Maglavit.

Românul n-a inventat lucrul de mântuiala, ci de mântuire.

 

Text preluat integral de pe pagina de Facebook Peluza Catalin Hildan – Dinamo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *