Focus

Pe Horia Șulea l-a cuprins disperarea și pune la cale înscenări penibile? Replică de aplaudac, care s-a dat drept un “dușman” al primarului: “Vă salut, boss!”

Scris de 3,546

O emisiune radio, de acum câteva zile, la care a fost invitat primarul Horia Șulea s-a dovedit a fi un teatru ieftin și o metodă de a atrage atenția asupra sa. Edilul șef al celei mai mari comune din țară are preocupări ciudate, care nu sunt tocmai specifice funcției pe care o ocupă. El și-ar fi pus un aplaudac să sune la postul de radio respectiv și să se dea drept altcineva. Totul se trage de la acțiunile lui Daniel Meze, reprezentant al asociației Trăiesc în Florești, un critic vehement al lui Horia Șulea.

Se pare că primarului nu îi sunt tocmai pe plac criticile venite din partea lui Daniel Meze și l-a pus pe unul dintre susținătorii lui să intre în direct la radio și să se dea drept Daniel Meze. Adevăratul Daniel Meze ne spune cum a aflat totul.  

“Întâmplător am descoperit că Horia Șulea a fost la o emisiune radio și un ascultător s-a dat drept Daniel Meze, l-a sunat în direct pe Horia Șulea și a transmis că îi pare rău că l-a criticat și își cere scuze public la adresa primarului pentru că a fost manipulat de alții să îl critice pe el, respectiv pe primarul Șulea. Este o minciună sfruntată și un teatru foarte ieftin și de prost gust pe care l-a jucat domnul primar Horia Șulea împreună cu niște aplaudaci de-ai dânsului, punându-i să sune și să se dea drept Daniel Meze”, a declarat Daniel Meze, reprezentant al Asociației Trăiesc în Florești.

Să vedem cum a decurs intervenția în direct a falsului Daniel Meze

Adevăratul Daniel Meze afirmă că el nu a intrat în direct în emisiunea respectivă și că totul nu este decât o înscenare penibilă a primarului din Florești și a susținătorilor săi.

“Vreau să îi asigur pe toți oamenii că nu mi-am cerut scuze în respectiva emisiune, că nu am fost eu, că este penibil ce se întâmplă și că aceste metode la care recurge Horea Șulea și aplaudacii lui sunt penibile și denotă preocupările ciudate pe care un primar le are, adică un primar ar trebui să se ocupe de problemele localității pe care o conduce, nu să se gândească cum să contracareze prin metode și mașinațiuni penibile și ridicole oamenii care îl critică pentru că nu face ce ar trebui să facă”, a spus Daniel Meze.

Daniel Meze

Înainte de emisiune, Horia Șulea a făcut un gest pe care Daniel Meze îl consideră ciudat și ar fi putut însemna un semnal pentru momentul când falsul Meze va intra în direct. A scos o batistă din buzunar și a arătat către cel care filma emisiunea ca atunci când el va mai scoate batista din buzunar acela va fi semnul.

Daniel Meze are și o explicație pentru gestul incredibil al primarului din Florești.

“Eu cred că domnului primar îi fuge pământul de sub picioare și toate minciunile se acumulează și toate promisiunile neonorate îi vin din spate și cumva se prăbușește peste el tot acest edificiu pe care l-a construit din minciuni și promisiuni neonorate și încearcă, destul de ridicol, după cum vedem, să iasă să își spele puțin imaginea. Cred că este disperat deja și mă gândesc ce o să se mai întâmple în următorii doi ani cât mai are din mandat și la ce metode ridicole sau ciudate o să recurgă ca să își spele imaginea”, a precizat Meze.

Cei doi “dușmani” nu au avut până acum niciun dialog direct, față în față.

“Singurul dialog pe care pot să îl am cu primarul este atunci când particip la ședințele de Consiliu Local, o dată sau de două ori pe lună, când îi mai adresez câteva întrebări referitoare la anumite puncte de pe ordinea de zi. Nu am un dialog cu el, dacă m-ar suna aș avea un dialog cu el și i-aș explica toate problemele care sunt în Florești și care sunt cuprinse în Manifestul pentru Florești, pe care l-am făcut. L-aș îndemna, chiar l-aș ajuta să le rezolve, dacă vrea ajutorul sau sprijinul nostru”, a comentat Daniel Meze.

Rămâne de văzut dacă așa-zisul conflict dintre Horia Șulea și Daniel Meze va avea și o latură constructivă care să fie în favoarea locuitorilor din Florești sau va merge în continuare în același stil.ULTIMA ORĂ

 • Acum 8 hours In vizor
  Însuși El, Excelența Sa, Emil Boc, în Marea Înțelepciunea Sa s-a gândit că e frumos să se apuce de modernizări și să pună la pământ statuia lui Iuliu Maniu, fix cu câteva zile înainte de comemorarea a 70 de ani de la moartea sa în închisoarea de la Sighet
 • Acum 10 hours PORTRET
  DACĂ ȘI NEA’ CEAȘCĂ TĂIA ACCESUL GRATUIT LA ÎNVĂȚĂMÂNT (care e înscris și acum în Constituție), mai ajungea Dîncu din Runcu Salvei să se joace de-a politicianul? Vicepreședintele PSD susține privatizarea învățământului preuniversitar
 • Acum 10 hours Din oras
  Cu lucrările nerecepționate, dar trecut ca reușită a măreței administrații ”Bociene”, Parcul Tineretului – Pădurea Clujenilor, intră în renovare
 • Acum 16 hours Din oras
  Viral pe Tik Tok: O cămilă paște-n Cluj
 • Acum 16 hours Din oras
  URMEAZĂ STAȚIA OSĂ METROUL, PRELUNGIREA LICITAȚIEI cu încă o lună
 • Acum 16 hours In vizor
  NOROI ARENA. Jucătorii Rapidului: ”Un teren jalnic. Aveam noroi până la genunchi”. ”U” Cluj, o remiză jalnică
 • Acum 18 hours FOTOGRAFILA
  ”Strâmtoratul” buget al Clujului își permite aruncarea banilor pe apa Someșului navigabil
 • Acum 1 day Editorial
  Prostoii visează la anticipate. Din 1991 aud cuvântul acesta, dar n-am participat decât la ”anticipăpate”. Care ar fi șansele?
 • Acum 1 day Din oras
  BRAVO, EMIL BOC, PARTIDUL COMUNIST ROMÂN ÎȚI MULȚUMEȘTE: Statuia lui Maniu, dată jos cu excavatorul. Finanţatorul statuii, academicianul Emil Borzo: ”Sunt şocat”
 • Acum 1 day Straineze
  SLUGA MOSKOVEI, Viktor Orban, preia retorica Rusiei: ”Dacă trimiți arme Ucrainei, (…) indiferent ce spui, ești în război”
 • Acum 2 days General
  10 ani cu Ziar de Cluj
 • Acum 2 days Politica
  Ciolacu anunță politica fiscală a PSD: Companiile mari să plătească la fel ca și micile companii un impozit de cel puțin 1% din cifra de afaceri. Impozitul pe dividende e prea mic față de Germania
 • Acum 2 days Din oras
  “Încă o mizerie marca prof. Ștefan Florian” – un neurochirurg din generatia noua il face praf pe “vedeta” Spitalului Transilvania, detinuta de Abu Arif Khaled. Florian, ratatul moral al medicinei clujene
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE