Rautacisme

Pe Cioloş îl Dabija grija de Belarus, nu de România

Scris de 35

De pe margine toată lumea musteşte de înţelepciune. Păcat că înţelepciunea se revarsă înspre teme care nu prea au de-a face cu „cămaşa mai aproape de piele” a cetăţenilor români: cei cu „votul”, cei care l-au pus pe Dacian Cioloş într-o nouă sinecură la Parlamentul Europena.

Scrie Cioloş pe Facebook: „Cu arma în mână împotriva propriului popor. Lukașenko trebuie să plece, în democrație singura armă e votul.”

Nu zicem că ditamai europarlamentarul român care face agenda preşedintelui francez Macron în Parlamentul Europei, nu a României, să nu îşi exprime îngrijorarea cu privire la ceea ce se întâmplă în Belarus şi, din poziţia de europarlamentar, să nu taxeze un politician cu arma în mână. Dar, avem nişte probleme aici!

România este cu arma ruinei economice la tâmplă din cauza măsurilor haotice luate în cică „lupta” anti-COVID-19, de către un guvern minoritar adus la putere în ciuda „singurei arme” care este „votul” de către preşedintele Kalus Iohannis „înarmat” cu gălăgia şi vuietul străzii. Nu că cei din PSD ar fi mai breji, dar dacă vorbim despre vot, să o facem cu acelaşi respect şi pentru România, nu numai pentru aiurea în tramvai.

Nu ne-am fi sesizat cu privire la cum îl Dabija grija pe Julien dacă observam vreo activitate din partea sa în interesul României măcar la negocierile pentru banii de refacere a economiei post-COVID-19. Dacă vedeam un pic de bun simţ critic împotriva măsurilor haotice luate de Guwernerul Klaustrare.

Dar nu am văzut decât demagogie şi bla-bla-bla de Facebook conform punctaj de la partid, să dea bine ca şi pozele cu pisicuţe.

Mai pune mâna şi munceşte, Juliene!ULTIMA ORĂ

 • Acum 20 hours Sport
  DACĂ TOT DĂ ACEST ”GIGI BOCALI” AL CLUJULUI 2 MILIOANE DE EURO, U Cluj a avut o prestație execrabilă la Arad
 • Acum 20 hours Eveniment
  NU, nici asta nu e glumă de 1 Aprilie: Primăria Cluj-Napoca a pierdut procesul cu Curtea de Conturi, după ce a băgat peste 3 milioane de lei din bugetul local în buzunarele unor firme de salubritate. Nici județul nu e mai prejos: Urmează tura din acest an, de 31 milioane de euro prădată în salubritate
 • Acum 22 hours In vizor
  NICIO NOUTATE: Mediul privat ține economia României în spate. Pe banii privaților se face dezmățul bugetar
 • Acum 23 hours Politica
  NU E GLUMĂ DE 1 APRILIE, că guvernanții nu glumesc când buzunăresc: Ne paște un val nou de scumpiri
 • Acum 2 days In vizor
  Rareș Bogdan invocă ”forțe oculte“ care vor să-l compromită pentru că a deranjat la Bruxelles! Totul, după ce a apărut informația că ar fi cerut și el șpagă în scandalul de corupție de la Aeroportul Otopeni
 • Acum 2 days In vizor
  Mai ţineţi minte când Ziar de Cluj scria că “Pantelică de la “readepică” s-a pus pe şantajat operatorii de deşeuri cam fără frică”? Păi, pe anul 2022 a încasat de la operatorii de salubritate de peste 5 ori mai mult la Platforma temporară Pata Rât decât a plătit la CMID pentru eliminarea deșeurilor!
 • Acum 2 days Justitie
  EDUCAȚIE CU BĂTĂTORUL DE ȘNIȚERE: Un jandarm din Brașov, trimis în judecată la Tribunalul Militar Cluj, pentru rele tratamente și violență față de propriul copil. Pe ăștia îi caută cineva la cap când îi angajează?
 • Acum 2 days Din oras
  Cică și parcul ”Armătura” e aproape gata. Dacă și lucrătura aceasta arată a parc…
 • Acum 2 days Din oras
  AR FI DE RÂS, DACĂ NU AR FI DE PLÂNS: Directorul Eco Garden se laudă cu ce știe să facă UNTOLD într-o noapte: ”Am terminat de decopertat vechiul gazon”
 • Acum 2 days Politica
  Marcel Ciolacu, după negocierile cu vicepreședintele Comisiei Europene: ”Fermierii români vor primi ajutor din partea UE”
 • Acum 2 days Eveniment
  FRAUDĂ DE 2 MILIOANE DE EURO: Ucraineni cazați doar pe hârtie. Poliția a făcut descinderi și în Cluj
 • Acum 2 days Politica
  Ligia Deca, în contradicție cu ea însăși. A scos salariile profesorilor din proiectul legii Educației, la 20 de zile după ce a anunțat public că salarizarea profesorilor va fi în legea Educației
 • Acum 2 days Eveniment
  Bulgaria și România au înregistrat o scădere a prețurilor la energie electrică, ambele cu -8,44%
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE