Rautacisme

Pe Cioloş îl Dabija grija de Belarus, nu de România

Scris de 35

De pe margine toată lumea musteşte de înţelepciune. Păcat că înţelepciunea se revarsă înspre teme care nu prea au de-a face cu „cămaşa mai aproape de piele” a cetăţenilor români: cei cu „votul”, cei care l-au pus pe Dacian Cioloş într-o nouă sinecură la Parlamentul Europena.

Scrie Cioloş pe Facebook: „Cu arma în mână împotriva propriului popor. Lukașenko trebuie să plece, în democrație singura armă e votul.”

Nu zicem că ditamai europarlamentarul român care face agenda preşedintelui francez Macron în Parlamentul Europei, nu a României, să nu îşi exprime îngrijorarea cu privire la ceea ce se întâmplă în Belarus şi, din poziţia de europarlamentar, să nu taxeze un politician cu arma în mână. Dar, avem nişte probleme aici!

România este cu arma ruinei economice la tâmplă din cauza măsurilor haotice luate în cică „lupta” anti-COVID-19, de către un guvern minoritar adus la putere în ciuda „singurei arme” care este „votul” de către preşedintele Kalus Iohannis „înarmat” cu gălăgia şi vuietul străzii. Nu că cei din PSD ar fi mai breji, dar dacă vorbim despre vot, să o facem cu acelaşi respect şi pentru România, nu numai pentru aiurea în tramvai.

Nu ne-am fi sesizat cu privire la cum îl Dabija grija pe Julien dacă observam vreo activitate din partea sa în interesul României măcar la negocierile pentru banii de refacere a economiei post-COVID-19. Dacă vedeam un pic de bun simţ critic împotriva măsurilor haotice luate de Guwernerul Klaustrare.

Dar nu am văzut decât demagogie şi bla-bla-bla de Facebook conform punctaj de la partid, să dea bine ca şi pozele cu pisicuţe.

Mai pune mâna şi munceşte, Juliene!ULTIMA ORĂ

 • Acum 27 mins PubliNews
  PREMIERĂ: Brandul românesc Donuterie și-a deschis o locație în capitala Ungariei
 • Acum 4 hours General
  Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean: Supraimpozitarea contractelor part-time, ”o încălcare a libertății muncii”. În Constituție este definit ”dreptul la muncă”, nu ”obligația la muncă”
 • Acum 5 hours Justitie
  TÂRZIU, EXTREM DE TÂRZIU pentru o Justiție care se vrea europeană, Ion ”Ilici” Iliescu este retrimis în judecată pentru CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII în Dosarul Revoluției din decembrie 1989. Dosarul ”loviturii” de stat începute după fuga lui Ceaușescu
 • Acum 5 hours FOTOGRAFILA
  CUM SE ”SCOATE” CTP din ”VINEREA VERDE”: Iar au lăsat tarif de metropolitan pe linia 35
 • Acum 7 hours Vocea ta
  Emil Boc şi administraţia sa îi abuzează administrativ pe clujenii care se lasă abuzaţi. Nici măcar despăgubirile mizerabile stabilite pentru exproprierile de la “La Terenuri” nu s-au plătit
 • Acum 7 hours Din oras
  Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă “La Terenuri” din Mănăștur. Aşa este când se lucrează cu “hei-rup, bum!”, ca la Bumbeşti-Livezeni…
 • Acum 7 hours PubliNews
  PESTE 300.000 DE EURO INVESTIŢIE ÎN PROMENADA ŞI PONTONUL DE PE MALUL LACULUI GHEORGHENI, DIN IULIUS PARC
 • Acum 8 hours Politica
  Marcel Ciolacu anunță că măsura compensării prețului la combustibil nu mai e necesară
 • Acum 9 hours Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 9 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 10 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 11 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
 • Acum 11 hours Sanatate
  Scade numărul celor infectați, creşte numărul pacienţilor internaţi cu COVID-19. Profesorul Popovici: infecţia este ”o mare loterie”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE