Vocea ta

Pe Bulevardul Titulescu nu se gaseste niciun loc de popas: "Mi se pare inadmisibil sa nu existe macar cateva bancute"

Daca iei la pas Orasul Comoara, sunt strazi unde singurele locuri de popas le reprezinta statiile de autobuz, dotate si acelea cu o bancuta, doua, pe care incap maxim cinci persoane. De cele mai multe ori si acestea sunt in soare, astfel, oricine vrea, mai ales, acum, ca se apropie caldura, sa se aseze la umbra, nu are nicio sansa sa stea in adapostul din statia de autobuz. O astfel de strada este si Bulevardul Titulescu, unde, semnaleaza o clujeanca, nu este nici macar o bancuta pe care sa te asezi daca ti se face rau.

Cum zilele calduroase sunt tot mai frecvente, plimbarea prin Cluj la orele amiezii necesita si cate o oprire la umbra. Din nefericire, ne scrie o clujeanca, sunt strazi unde singurul loc de popas este statia de autobuz, si aceea aflata in soare. Ioana B. se plange, astfel, de faptul ca pe Bulevardul Titulescu nu gasesti o banca nici macar in fata blocurilor din zona. 

„Mi se pare inadmisibil sa nu existe macar cateva bancute pe Bulevardul Titulescu. Nu toata lumea circula cu 25, cu 3 sau cu 33 si efectiv nu ai unde sa te odihnesti pentru cateva minute la umbra, nici macar in fata imobilelor nu exista bancute. Singurele bancute, asa-zise bancute, sunt in statiile de autobuz, destul de rare si amplasate in bataia soarelui”, a scris Ioana B.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *