Din oras

PDL-ul a inhatat ciolanul "Sala Polivalenta"

Locurile caldute de la conducerea Salii Polivalente, noua societate subordonata Primariei Cluj-Napoca, au ajuns pe mana portocaliilor. La ora 16 Comisia de concurs ii va intervieva, o chestiune formala doar,  si ii va valida pe functie pe cei declarati admisi prin concursul de dosare.

Fostul director executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret a judetului Cluj, Constantin Raduta a fost singurul candidat pentru postul de director general la Sala Polivalenta. Pensionat de la inceputul acestui an din cadrul DJTS Cluj, acesta a fost declarat  admis pentru functia de director general al societatii care administreaza Sala Polivalenta.

Adjunctul lui Constantin Raduta urma sa fie Kinizsi Zoltan, nimeni altul decat mana dreapta a viceprimarului UDMR Anna Horvath. Acesta a mai candidat si pentru functia de director tehnic, dar si-a retras dosarul din ambele locuri.

Seful departamentului evenimente, marketing si comunicare este PDL-istul Calin Cecalasan,  angajat in prezent in al Primariei Clujene pe functia de inspector de specialitate la serviciul evenimente publice. Calin Cecalasan este membru PDL si puternic implicat in campania electorala a partidului portocaliu.

Un alt PDL-ist declarat eligibil de catre comisia de concurs este Ionut Rusu. Acesta a fost raspaltit de partid pentru munca depusa in campanie alaturi de eurodeputatul Daniel Buda. Ionut Rusu va ocupa functia de sef departament tehnic administrativ in cadrul Salii Polivalente.

Pentru posturile de la departamentul  economic, juridic si resurse umane au trecut de selectia de dosare Ladaru Loredana Maria si Dorel Potra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *