Din oras

Paza si Protectie ramane, deocamdata, la vechea organigrama. Reducerea celor 92 de posturi nu a fost votata

Scris de 295

Noua organigrama a SC Paza si Protectie, firma Consiliului Judetean, prin care aproape 100 de posturi erau desfiintate, nu a fost adoptata in sedinta de ieri a forului judetean. Consilierii judeteni au amanat proiectul pentru o sedinta ulterioara, dupa finalizarea auditului aflat in desfasurarea in cadrul societatii.

“Conducerea S.C. “Paza si Protectie Cluj” S.R.L, prin adresa nr. 2288/03.06.2015  inregistrata la Consiliul Judetean Cluj sub nr. 10804/2015 propune atat modificarea Organigramei cât si a Statului de functii prin reducerea numarului de posturi de la 399 la 307 cu 92 de posturi mai putin fata de Statul de functii, aprobat prin H.C.J. Cluj nr. 110/28.04.2014. Aceasta reducere este justificata de pierderile financiare înregistrate de S.C. “Paza si Protectie Cluj” S.R.L”, se arata in referat.

In 2013 societatea a inregistrat o pierdere de peste 563.000 de lei, in 2014 pierderea s-a cifrat la 209.000 de lei, iar in primele trei luni ale acestui an a ajuns la peste 120.000 de lei.

Oficialii societatii au mai aratat ca firma este preconizata sa acumuleze datorii pentru ca o serie de contracte au ajuns la termen sau a fost solicitata rezilierea lor de catre beneficiari.

Prin urmare s-a propus desfiintarea a 1 post vacant de director adjunct; desfiintarea a 1 post vacant de specialist resurse umane, din cadrul Compartimentului Resurse Umane; desfiintarea a 1 post ocupat de specialist resurse umane, din cadrul Compartimentului Resurse Umane; desfiintarea a 1 post ocupat de secretar dactilograf din cadrul Compartimentului Administrativ; desfiintarea a 4 posturi ocupate de sef formatie paza si ordine, din cadrul Compartimentului de paza si protectie Cluj-Napoca (2 posturi), Câmpia Turzii, Gherla-Dej; desfiintarea a 84 posturi vacante de agent de securitate, din cadrul Compartimentelor de paza si protectie.

Faptul ca noua organigrama nu a fost votata de consilieri in sedinta de ieri inseamna noi pierderi pentru societate, dupa cum spune directoarea societatii, Adriana Sabou.

“Asa cum am spus, suntem intr-un cerc vicios, nu putem participa la licitatii din cauza datoriilor, iar in acelasi timp se asteapta de la noi sa reducem aceste datorii. Inevitabil cifra de afaceri va scadea si exista niste posturi care nu se mai justifica. Acesta era ultimul termen in care se putea adopta noua organigrama, fara sa avem noi pierderi”, a precizat Adriana Sabou.

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours In vizor
  NE ÎNCADRĂM, DIN NOU, ÎN TERMENE: Podul Porțelanului care trebuia să fie gata la data de 26 noiembrie 2022 OSĂ fie gata undeva în 2023. Acum, de la ultima vizită de lucru a lui Emil Boc, a săltat la ”gata în proporție de 90%”
 • Acum 2 hours Politica
  Ciolacu: Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!
 • Acum 3 hours In vizor
  NI SE ȘOPTEȘTE ÎN CASCĂ: Constructorii de la Parcul Feroviarilor încep să-și scoată gunoaiele pe care le-au îngropat de dimineață. E bună și mult hulita mass media la ceva
 • Acum 4 hours General
  MAI E DE MULS DE LA SCLAVII EUROPEI! Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. Olanda s-a opus de fapt Bulgariei, care este însă la pachet cu România. Croația intră în Schengen de la 1 ianuarie 2023. Plus: elefantul pe care nu vea nimeni să-l vadă
 • Acum 5 hours In vizor
  ALO, GARDA DE MEDIU CLUJ, aţi fost sesizaţi, de ce nu verificaţi de ce se îngroapă deşeuri în şantierul Parcul Feroviarilor! Că şi primăria Cluj-Napoca a fost sesizată, dar se tace asurzitor!
 • Acum 5 hours Sanatate
  În plin sezon de viroze, Ministerul Sănătăţii “dă”, numai la “Cliuuj”, “că-i fain”, câte 4 – 6 ore de aşteptare părinţilor şi copiilor bolnavi în UPU. “Â-mi cer scuze la domni pacenţi!”
 • Acum 6 hours FOTOGRAFILA
  Protest în faţa Curţii de Apel Cluj: “Tişe, Vakar, județul Cluj nu l-ați primit moștenire”
 • Acum 6 hours PubliNews
  În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului
 • Acum 7 hours Eveniment
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, primește la Cluj-Napoca premiul unei asociații pentru cultură democratică europeană
 • Acum 8 hours In vizor
  Firma ONCOS nu e vinovată pentru minciunile unei mămici mitomane! Presa locală e varză!
 • Acum 8 hours In vizor
  Emil Boc: Construcția pasajulului de la Tăietura Turcului OSĂ înceapă anul viitor. Tot printr-o “randare” pe laptop, Maestre?
 • Acum 9 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Strategia naţională de sănătate 2022-2030 a Ministrului Alexandru Rafila. Şi figura 38 de la pagină 24, o poză care te pune pe gânduri
 • Acum 10 hours Politica
  După ce guvernele lui şi-au bătut joc de Constituţie timp de doi ani, încălcând drepturile şi libertăţile civile, Klaus Iohannis şi-a slăbit niţel legăturile de la clăpari să ne vorbească despre “cărticică”: “Constituţia este cea mai importantă armă pe care o avem”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE