Din oras

Paza si Protectie pazeste firmele si regiile judetului

Scris de 482

Cand vine vorba de contractele de paza si protectie pentru regiile si societatile subordonate Consiliului Judetean Cluj, se pare ca banii publici se invart tot in institutie. Paza si Protectie Cluj SA, firma judetului, are contracte cu mai multe regii si societati subordonate Consiliului Judetean Cluj. 

RAADPP si Paza si Protectie se pazesc una pe alta

In timp ce Paza si Protectie SA este “pazita” de RAADPP Cluj, societatea subordonata Consiliului Judetean a incheiat mai multe contracte cu firmele si regiile judetului. 

Astfel, Paza si Protectie are contract cu Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public si Privat. Contractul a fost semnat in aprilie 2015 si este valabil pana in decembrie 2016. Conform contractului, tariful este de 9,86 de lei/ora/agent de securitate. 

Serviciul este “intors” de Paza si Protectie, iar banii raman tot la judet. Astfel, Regia Autonoma a Domeniului Public si Privat are contract  cu Paza si Protectie. Potrivit unei informari transmise la solicitarea Ziar de Cluj, in aprilie 2015, RAADPP Cluj a semnat cu firma de paza a judetului un contract valabil pana la finalul acestui an. Serviciile sunt prestate pentru paza Castelului Banffy, din Rascruci, iar tariful este de 9,86 lei pe ora pentru fiecare agent de securitate.

In schimb, Clujana SA are contract cu Paza si Protectie Cluj SRL pentru serviciile de paza.

Directorul societatii, Valentin Gliga,nu doreste, insa, sa divulge conditiile contractuale, pe motiv ca acestea sunt “clauze confidentiale”.

Si Drumuri si Poduri Judetene Cluj SA are contract cu firma de paza a judetului pentru aceste servicii.

Valoarea contractului este de 3.400 de lei pe luna plus TVA. Serviciile sunt prestate pentru baza Dej, baza Viile Dejului, baza Huedin si baza Valea Seaca.

Un contract mai mic ca valoare a incheiat Drumuri si Poduri Judetene si cu SC Cosepa Security Systems SRL.

Cat priveste Compania de Apa Somes SA, aceasta are mai multe contracte pentru serviciile de paza si protectie. Cu SC Vasrom SRL Dej a incheiat doua contracte, pentru supravegherea si monitorizarea prin sisteme tehnice de alarmare. 

De paza sucursalelor Cluj si Huedin se ocupa firma Complet Security SRL, valoarea contractului este de 63.000 de lei si este valabil pana la finalul anului. Pentru punctele de lucru din Zalau, de paza se ocupa SC Messes Security SRL. Cu aceasta societate, Compania de Apa Somes SA are incheiate doua contracte de paza si protectie, in valoare totala de aproape 300.000 de lei.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 5 hours Eveniment
  ROMÂNIA EDUCATĂ: UBB Cluj-Napoca este singura universitate din România în prestigiosul clasament Shanghai. Ungaria are 4, Polonia 11!
 • Acum 7 hours Straineze
  URMEAZĂ ZILE GRELE PENTRU UDMR: Presa maghiară susține că guvernul Viktor Orban nu va mai lansa noi investiții în Transilvania în următorii doi ani
 • Acum 12 hours Politica
  ”Pure invenții”, sau lui Vasile Dîncu ”i se arată pisica remanierii”?
 • Acum 23 hours Vocea ta
  Azi s-au demontat, pentru totdeauna, poveștile lui Emil ”OSĂ” Boc despre Oraș: ”Nimeni nu este uitat, nimeni nu este lăsat în urmă. Orașul pentru oameni, nu pentru profit. Eco, nu ego”
 • Acum 1 day In vizor
  Cum a fost la festivalul romilor din Cluj, unde nu participă nici o autoritate publică: ”Lasă că vine Boc cu nevasta-n spinare, ca la Untold”
 • Acum 1 day Vocea ta
  INVITAȚIE LA KHETANE PE TEMA JUSTIȚIEI SOCIALE: ”Vă invităm la un exercițiu de reflecție și solidaritate, pornind de la cazul clujenilor care locuiesc în cartierul Pata Rât al Clujului”
 • Acum 1 day In vizor
  CLUJENII SE PLÂNG DE BETOANE, numai Emil Boc vede cu oglinda strâmbă a ”bunelor practici” și cum crește spațiul verde mai ceva ca promisiunile în campania electorală.
 • Acum 2 days In vizor
  ”Pornohaci” invitat la Zilele Comunei Jucu. Pe bani publici. De ce?
 • Acum 2 days In vizor
  Pro TEMBEL l-a omorât pe Florin Salam. Acesta susține că zvonurile sunt o exagerare. Fără să își ceară scuze, prompteriștii au șters știrea de pe site
 • Acum 2 days Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Vernisaj Darius Ludwig la Khetane!
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  BAȘI, ARTIFICII ÎN NOAPTE, BETOANE ȘI CLAXOANE: Bine că amicul Videanu livrează, că Emil Boc dalează. Dacă și ce e pe malul Someșului în Grigorescu e parc, atunci să ne fie nouă rușine! Că nu protestăm
 • Acum 3 days Din oras
  Garibaldi, podul care ”OSĂ” fie modernizat încă din 2014. Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, a mai zis și el niște cuvinte despre cum ”OSĂ” fie mai frumos, mai trainic și mai arătos
 • Acum 3 days Din oras
  ZILELE CULTURII MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA: Ministrul Culturii din Ungaria și nunțiul apostolic în România, la sfințirea Bisericii ”Sf. Mihail” după restaurare
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE