Din oras

Pavajul de 90.000 de euro de la Sala Polivalenta da deja semne de “oboseala”

Dalele cu care s-a pavat spatiul de peste 7.000 de metri patrati din exteriorul Salii Polivalente prezinta deja probleme. Mai multe dintre acestea s-au desprins si se misca, iar altele s-au crapat. Asta in conditiile in care Sala Polivalenta a fost inaugurata in urma cu nici macar un an.

Pavajul a fost furnizat de societatea Elis Pavaje si a costat 90.000 de euro.  Sala Polivalenta a fost construita de societatea sibiana Con-A pentru 70 de milioane de lei.

Reprezentantii Salii Polivalente arata ca stiu de problema si ca au facut deja demersuri pentru rezolvarea ei.

“Toata sala este in garantie timp de doi ani, deci mai avem o perioada de un an si un pic. Problema a aparut pentru ca se lasa pamantul, ca dupa orice constructie, nicidecum din cauza concertelor care s-au tinut pe acel platou. Am anuntat deja constructorul, urmeaza sa se faca reparatiile necesare”, a subliniat Ionut Rusu, directorul interimar al Salii Polivalente.

Sala Polivalenta a fost inaugurata anul trecut la finalul lunii noiembrie cu un concert sustinut de James Blunt. De atunci a fost gazda mai multor evenimente, atat sportive, cat si de divertisment, printre care o serie de concerte pe platoul din exterior cu ocazia festivalului Untold.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *