Din oras

Paul Tiriac, sanctionat pentru umilirea jurnalistilor la Trofeul Carpati

Dupa ce s-a impaunat in fata presei cu functia pe care o are in cadrul Salii Polivalente si i-a obligat, practic, pe fotoreporteri sa stea in genunchi ore in sir la un meci, iata ca s-a intors foaia. Conducerea Salii Polivalente se dezice de atitudinea lui Paul Tiriac, sluga lui Emil Boc, si anunta ca l-a sanctionat.

Institutia a remis un comunicat de presa in care pune lucrurile la punct. 

“Avand in vedere incidentul aparut la Trofeul Carpati, care, de altfel, a fost un eveniment de succes unde peste 7.200 de spectatori si-au sustinut echipa favorita de handbal feminin, conducerea Salii Polivalente isi cere scuze in fata fotoreporterilor si jurnalistilor care au fost agresati verbal de catre angajatul salii, domnul Paul-Adrian Tiriac”, se arata aici. 

Conducerea Salii Polivalente tine sa sublinieze “deschiderea noastra in fata reprezentantilor presei, cu care dorim sa avem o relatie profesionala normala”. 

Amintim ca Tiriac a fost angajat pe ultima suta de metri, cu recomandari de la partid, pentru a se ocupa de bunul mers al lucrurilor la evenimentele desfasurate in Sala Polivalenta. Noua functie l-a facut sa se creada foarte indreptatit sa se ia la cearta cu reprezentantii presei, in special cu fotoreporterii pe care i-a umilit in timpul competitiei prin faptul ca in prima zi a turneului Trofeul Carpati acestia au fost tinuti in genunchi, la propriu, ore intregi.

Mai mult, Paul Tiriac si-a dus aroganta de mahala mai departe si a scris pe Facebook ca fotoreporterii acreditati de catre FRH nu sunt profesionisti si ca merita sa stea afara.

“Va garantez ca azi nu mai stati cum vreti voi. Afara!!! Nu meritati sa stati nicaieri in sala pentru ca nu sunteti profesionisti, dar aveti pretentii si credeti ca totul vi se cuvine, cand voi veti fi profesionisti adevarati atunci sa aveti pretentii”, a scris el, intr-un dialog cu presarii clujeni. 

Conducerea i-a dat peste nas si a anuntat oficial ca nu avea nici o cadere sa vorbeasca in numele Salii Polivalente cu jurnalistii, mai ales ca exista si o angajata care are tocmai responsabilitatea de a se ocupa de comunicarea oficiala si de relatiile cu presa. 

“Dorim sa mentionam faptul ca domnul Paul-Adrian Tiriac nu are mandat din partea conducerii in a lua legatura cu presa si a vorbi in nume oficial, tocmai de aceea a fost penalizat cu 5% din salariul aferent lunii martie 2015”, au anuntat acestia. 

In plus, sefii lui Tiriac au tinut sa precizeze adresa de Facebook a Salii Polivalente “si doar de aici puteti lua informatii conforme cu realitatea despre evenimentele care se desfasoara in sala”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *