Rautacisme

Paul Gavriș, polițistul alcoolic de la Cluj, „o mascotă” a Serviciului Rutier din ROMÂNIA. Nici șeful său nu excelează. Vezi intervenția execrabilă a acestuia la TVR 1

Polițiștii au taxat incompentențele de comunicare de care au dat dovadă cei doi comisari care ”dau lumină” la toți cei care lucrează în structurile rutiere din România: George Mihail Grigore – comisarul șef, directorul adjunct al Direcţiei Rutiere și polițistul clujean Paul Gavriș – comisar șef, actualmente adjunct al directorului Direcției Rutiere.

Vezi și: INTERVIU cu comisarul șef Daniel Graur, unul dintre cei mai importanți polițiști din IPJ CLUJ. Discuții despre cercetări disciplinare, infracțiuni, posturi de poliție aflate în paragină și problemele de la POLIȚIA HUEDIN

Dat fiind experiența lor profesională, Gavriș și Grigore trebuiau să servească drept exemplu de buni comunicatori, competenți să răspundă la întrebări simple. Însă, cei doi au fost invitați într-o emisiune la postul de televiziune TVR  unde au avut o prestație execrabilă, nefiind capabili să pronunțe propoziții complete, să vorbească în parametrii normali sau cursiv. Colegii acestora din IGPR au realizat un montaj cu bâlbele celor doi, aducându-le acuzații de incompetență și prostie. 

Intervenția lui Paul Gavriș, polițistul cunoscut pentru scandalurile cu fosta soție și problemele cu consumul de băuturi alcoolice: 

„Bineînțeles că monitorizăm…suntem prezenți în dimineața respectivă fenomenul de ceață, suntem până la urmă în primăvară… ăăăă în plină vară.

Fenomenul de ceață, apar pâlcuri care se mută, care apar dispar. Exista un echipaj de poliție chiar înaintea tronsonului periculos cu ceață”, se arată în intervenția lui Gavriș. 

N-ați înțeles nimic?

Iată fragment din filmulețul care s-a viralizat pe grupurile de Whatsapp ale polițiștilor din toată țara: 

Paul Gavriș a fost șeful Serviciului Rutier al județului Cluj, de unde a plecat la București, ajungând în prezent adjunct al Direcției Rutiere din cadrul IGPR. În trecut, acesta a fost acuzat de fosta soție de acte de violență domestică, femeia cerând ordin de protecție împotriva acestuia.

 ”Soțul meu Paul Gavriș, împuternicit adjunct la Brigada Rutieră București, a venit cu mama lui în vizită la fetița noastră, Sofia. Din senin, soacra a sărit la mama mea. Paul a tot insistat să ia fetița. Și aseară Paul ne-a urmărit. A venit Poliția. Nu a vrut să iasă din casă și a strigat că să îl sechestrez. Până a venit firma de securitate a tot sărit să ne bată. Soțul meu este violent, zilnic consumă alcool, inclusiv la volan. Pe mine m-a băgat în birou și m-a prins de gât. Am strigat și au auzit vecinii. Cu siguranță voi depune plângere. Mama mea este într-o stare precară la UPU, a lovit-o cu pumnul în cap. Mirosea și a alcool”, declara fosta soție în perioada scandalurilor conjugale. 

Vezi și: Fostul șef de la Rutieră Cluj a sunat la 112 să se apere de socru. După ce și-a înșelat soția, s-a ales cu ”cadoul de nuntă” distrus cu toporul

Șef din Poliția Rutieră a Capitalei, acuzat că și-a lovit și amenințat soția cu moartea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *