De cartier

Paul Gavriș a obținut ordin de protecție împotriva soției. Adjunctul de la Rutieră București s-a plâns că a fost sechestrat și lovit de soție și soacră

Șeful Poliției Rutiere Cluj, împuternicit ca adjunct la Brigada Rutieră București, s-a prezentat azi la poliție pentru a depune o plângere penală împotriva soției sale. Daniela Gavriș l-a acuzat aseară ca a lovit-o pe ea, pe mama ei și pe copilul pe care îl au împreună. Cei de la IPJ Cluj susțin că au fost alertați la 112 cu privire la un scandal în familie, conflict care s-a aplanat odată ce echipajele s-au prezentat la domiciliul Danielei Gavriș. 

Mai mult, cei de la IPJ Cluj confirmă că Paul Gavriș a obținut un ordin de protecție împotriva Danielei Gavriș. 

”S-a emis un ordin de protecţie, beneficiar al acestui ordin fiind bărbatul. Ordinul de protecţie a fost emis la solicitarea bărbatului”, a transmis IPJ Cluj  celor de la Gazeta de Cluj.

Astăzi, Paul Gavriș s-a prezentat la poliție și a depus o plângere penală împotriva soției, afirmând că a fost bătut și sechestrat de către aceasta. Mai mult, fetița celor doi a fost transportată aseară la urgențe pentru consult medical, dat fiind că a fost lovită în timpul conflictului dintre cei doi soți. Paul Gavriș a menționat în plângere că de vină e mama ei, pe care o acuză de rele tratamente aplicate minorului. 

„În cursul acestei zile, bărbatul implicat în scandalul din familie, înregistrat în seara zilei de 8 decembrie, a.c., în municipiul Cluj-Napoca, s-a prezentat la Sediul Secției 1 Poliție unde a depus plângere sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate in mod ilegal,  furt și rele tratamente aplicate minorului, raportate la violența in familie”, confirmă cei de la IPJ Cluj. 

 

Vezi și: Polițaiul Gavriș de la Rutieră și-a bătut fetița și nevasta. EXCLUSIV – VIDEO

Judecătoria SECTORUL 3 BUCUREŞTI  judecă mâine dosarul în care soții Gavriș cer custodia fetiței și orele de vizită impuse până la finalizarea divorțului. În prima instanță, custodia a fost acordată mamei, însă Paul Gavriș a contestat decizia la Tribunalul Cluj și a formulat o nouă cerere la Judecătoria SECTORUL 3 BUCUREŞTI. 

Iată declarația soției acestuia: 

De asemenea, Paul Gavriş a apelat la cei de la DGASPC Cluj, care au demarat o anchetă pentru clarificarea situaţiei copilului. 

„Există o sesizare făcută din partea tatălui, la telefonul copilului. Urmează să fie aduse clarificări în cursul zilei de mâine, urmând ca instituția noastră să facă o evaluare și un raport care să ajute la clarificarea situației copilului și a celor sesizate de către părinte. Un copil este extrem de traumatizat într-o astfel de speță și este absolut regretabil că s-a ajuns în situația în care copilul să fie expus la discuțiile și certurile dintre părinți. Fără doar și poate se impune consilierea psihologică a copilului după astfel de episoade. Dacă instanța ne va solicita raportul de evaluare sau o expertiză, noi le vom depune la dosar”, a explicat Daniel Tămaș, directorul DGASPC Cluj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *