De cartier

Paul Gavriș a obținut ordin de protecție împotriva soției. Adjunctul de la Rutieră București s-a plâns că a fost sechestrat și lovit de soție și soacră

Scris de 3,633

Șeful Poliției Rutiere Cluj, împuternicit ca adjunct la Brigada Rutieră București, s-a prezentat azi la poliție pentru a depune o plângere penală împotriva soției sale. Daniela Gavriș l-a acuzat aseară ca a lovit-o pe ea, pe mama ei și pe copilul pe care îl au împreună. Cei de la IPJ Cluj susțin că au fost alertați la 112 cu privire la un scandal în familie, conflict care s-a aplanat odată ce echipajele s-au prezentat la domiciliul Danielei Gavriș. 

Mai mult, cei de la IPJ Cluj confirmă că Paul Gavriș a obținut un ordin de protecție împotriva Danielei Gavriș. 

”S-a emis un ordin de protecţie, beneficiar al acestui ordin fiind bărbatul. Ordinul de protecţie a fost emis la solicitarea bărbatului”, a transmis IPJ Cluj  celor de la Gazeta de Cluj.

Astăzi, Paul Gavriș s-a prezentat la poliție și a depus o plângere penală împotriva soției, afirmând că a fost bătut și sechestrat de către aceasta. Mai mult, fetița celor doi a fost transportată aseară la urgențe pentru consult medical, dat fiind că a fost lovită în timpul conflictului dintre cei doi soți. Paul Gavriș a menționat în plângere că de vină e mama ei, pe care o acuză de rele tratamente aplicate minorului. 

„În cursul acestei zile, bărbatul implicat în scandalul din familie, înregistrat în seara zilei de 8 decembrie, a.c., în municipiul Cluj-Napoca, s-a prezentat la Sediul Secției 1 Poliție unde a depus plângere sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate in mod ilegal,  furt și rele tratamente aplicate minorului, raportate la violența in familie”, confirmă cei de la IPJ Cluj. 

 

Vezi și: Polițaiul Gavriș de la Rutieră și-a bătut fetița și nevasta. EXCLUSIV – VIDEO

Judecătoria SECTORUL 3 BUCUREŞTI  judecă mâine dosarul în care soții Gavriș cer custodia fetiței și orele de vizită impuse până la finalizarea divorțului. În prima instanță, custodia a fost acordată mamei, însă Paul Gavriș a contestat decizia la Tribunalul Cluj și a formulat o nouă cerere la Judecătoria SECTORUL 3 BUCUREŞTI. 

Iată declarația soției acestuia: 

De asemenea, Paul Gavriş a apelat la cei de la DGASPC Cluj, care au demarat o anchetă pentru clarificarea situaţiei copilului. 

„Există o sesizare făcută din partea tatălui, la telefonul copilului. Urmează să fie aduse clarificări în cursul zilei de mâine, urmând ca instituția noastră să facă o evaluare și un raport care să ajute la clarificarea situației copilului și a celor sesizate de către părinte. Un copil este extrem de traumatizat într-o astfel de speță și este absolut regretabil că s-a ajuns în situația în care copilul să fie expus la discuțiile și certurile dintre părinți. Fără doar și poate se impune consilierea psihologică a copilului după astfel de episoade. Dacă instanța ne va solicita raportul de evaluare sau o expertiză, noi le vom depune la dosar”, a explicat Daniel Tămaș, directorul DGASPC Cluj.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 15 hours Sport
  DACĂ TOT DĂ ACEST ”GIGI BOCALI” AL CLUJULUI 2 MILIOANE DE EURO, U Cluj a avut o prestație execrabilă la Arad
 • Acum 16 hours Eveniment
  NU, nici asta nu e glumă de 1 Aprilie: Primăria Cluj-Napoca a pierdut procesul cu Curtea de Conturi, după ce a băgat peste 3 milioane de lei din bugetul local în buzunarele unor firme de salubritate. Nici județul nu e mai prejos: Urmează tura din acest an, de 31 milioane de euro prădată în salubritate
 • Acum 17 hours In vizor
  NICIO NOUTATE: Mediul privat ține economia României în spate. Pe banii privaților se face dezmățul bugetar
 • Acum 18 hours Politica
  NU E GLUMĂ DE 1 APRILIE, că guvernanții nu glumesc când buzunăresc: Ne paște un val nou de scumpiri
 • Acum 1 day In vizor
  Rareș Bogdan invocă ”forțe oculte“ care vor să-l compromită pentru că a deranjat la Bruxelles! Totul, după ce a apărut informația că ar fi cerut și el șpagă în scandalul de corupție de la Aeroportul Otopeni
 • Acum 2 days In vizor
  Mai ţineţi minte când Ziar de Cluj scria că “Pantelică de la “readepică” s-a pus pe şantajat operatorii de deşeuri cam fără frică”? Păi, pe anul 2022 a încasat de la operatorii de salubritate de peste 5 ori mai mult la Platforma temporară Pata Rât decât a plătit la CMID pentru eliminarea deșeurilor!
 • Acum 2 days Justitie
  EDUCAȚIE CU BĂTĂTORUL DE ȘNIȚERE: Un jandarm din Brașov, trimis în judecată la Tribunalul Militar Cluj, pentru rele tratamente și violență față de propriul copil. Pe ăștia îi caută cineva la cap când îi angajează?
 • Acum 2 days Din oras
  Cică și parcul ”Armătura” e aproape gata. Dacă și lucrătura aceasta arată a parc…
 • Acum 2 days Din oras
  AR FI DE RÂS, DACĂ NU AR FI DE PLÂNS: Directorul Eco Garden se laudă cu ce știe să facă UNTOLD într-o noapte: ”Am terminat de decopertat vechiul gazon”
 • Acum 2 days Politica
  Marcel Ciolacu, după negocierile cu vicepreședintele Comisiei Europene: ”Fermierii români vor primi ajutor din partea UE”
 • Acum 2 days Eveniment
  FRAUDĂ DE 2 MILIOANE DE EURO: Ucraineni cazați doar pe hârtie. Poliția a făcut descinderi și în Cluj
 • Acum 2 days Politica
  Ligia Deca, în contradicție cu ea însăși. A scos salariile profesorilor din proiectul legii Educației, la 20 de zile după ce a anunțat public că salarizarea profesorilor va fi în legea Educației
 • Acum 2 days Eveniment
  Bulgaria și România au înregistrat o scădere a prețurilor la energie electrică, ambele cu -8,44%
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE