Eveniment

Pasagerul cu numărul 2 MILIOANE, sărbătorit pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca – VIDEO

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca a sărbătorit, miercuri seara, pasagerul cu numărul 2 milioane înregistrat în 2019. Este vorba despre un bărbat care a zburat de la Dublin la Cluj-Napoca. Norocosul câștigător a fost selectat în timpul călătoriei sale spre Cluj-Napoca. A fost premiat cu două bilete de avion dus întors în orice direcție, o sticlă de șampanie și un buchet de flori. La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai conducerii aerogării, Consiliului Județean și ai companiei aeriene care a efectuat acest zbor.

“2 milioane de pasageri în 4 septembrie este un nou record pentru Aeroportul din Cluj-Napoca și un nou record pentru clujeni. 4 septembrie 2019 va rămâne memorabil pentru că avem 45 de destinații, ne apropiem de 3 milioane de pasageri și ne bucurăm că deservin foarte bine clujenii”, a declarat David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca.

Câștigătorul a fost plăcut surprins de acest premiu, mai ales că nu se aștepta deloc la o asemenea surpriză.

“Sunt total surprins, mai ales că acum câteva minute dormeam în avion. Mă bucur să fiu eu câștigătorul, mă bucur și pentru Cluj-Napoca pentru că este un număr foarte mare și sper să fie din ce în ce mai mulți pasageri”, a declarat Claudiu Buda, pasagerul cu numărul 2 milioane.

Anul acesta, pragul de 1 milion a fost atins cu trei zile mai repede, comparativ cu anul 2018, ca urmare a unui tren pozitiv de creștere a traficului aerian din primele 8 luni ale anului. Pentru anul viitor, ambițiile conducerii aeroportului clujean sunt mai mari.

“Ne bucurăm că avem creștere în fiecare an, sperăm ca în 2020 să fie în august și sperăm, d asemenea, în 2020 să aniversăm și 3 milioane. Nu ne așteptăm în 2019 la 3 milioane de pasageri, dar speră, anul viitor”, a mai spus Ciceo.

Transportul aerian de pasageri a crescut în primul semestru al acestui an cu 7,7% comparativ cu perioada similară din 2018. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *