Rautacisme

Participanții la festival vor “sparge” 100 de milioane de euro la Cluj. Vor ”sparge” pentru conturile lui Buta. Ce vă mai plac ”Caritasurile”!

Scris de 1029

Comunicare pentru prostoi: ”Cei 400.000 de oameni așteptați la Cluj-Napoca în perioada festivalului vor cheltui, pe cazare, transport, mâncare, băutură și altele, aproximativ 100 de milioane de euro, susțin organizatorii”.

De aceea, s-au amenajat ”spots” pentru ”peste 70 de vendori cu mâncare și băuturi”…, mama ei de limbă română, că tușea hipsterul dacă pronunța ”locuri” și ”vânzători”! Numai că toate aceste ”spots” and ”dots” pentru ”vendori” sunt ÎN INTERIORUL FESTIVALULUI.

Iar de ieșit de acolo, când abia ai intrat va fi mai greu. De aceea e Parcul Central dat lui Buta, să-l închirieze la ”spot” ”vendorilor”, să-și umple contul exploatând spațiul public clujean în complicitate cu slugile sale din administrația publică locală.

Ce ne mai place cum pun botul ”caritasienii” pentru câțiva lei în plus pe care-i vor jumuli pe taximetrie, pe chirie și o gogoașă sleită dimineața! Buta pleacă cu teșchereaua plină, ”caritasienii” rămân să-și fluture chitanțele la servicii, alimente și toate scumpirile cu care rămân pe cap în fiecare an după mizeria de festival de muzică pe stick.

Dar ce vă mai place să fiți mințiți cu tot delul de ”Caritasuri” facile!ULTIMA ORĂ

 • Acum 19 mins FOTOGRAFILA
  CUM SE ”SCOATE” CTP din ”VINEREA VERDE”: Iar au lăsat tarif de metropolitan pe linia 35
 • Acum 2 hours Vocea ta
  Emil Boc şi administraţia sa îi abuzează administrativ pe clujenii care se lasă abuzaţi. Nici măcar despăgubirile mizerabile stabilite pentru exproprierile de la “La Terenuri” nu s-au plătit
 • Acum 2 hours Din oras
  Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă “La Terenuri” din Mănăștur. Aşa este când se lucrează cu “hei-rup, bum!”, ca la Bumbeşti-Livezeni…
 • Acum 2 hours PubliNews
  PESTE 300.000 DE EURO INVESTIŢIE ÎN PROMENADA ŞI PONTONUL DE PE MALUL LACULUI GHEORGHENI, DIN IULIUS PARC
 • Acum 3 hours Politica
  Marcel Ciolacu anunță că măsura compensării prețului la combustibil nu mai e necesară
 • Acum 4 hours Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 5 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 5 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 6 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
 • Acum 6 hours Sanatate
  Scade numărul celor infectați, creşte numărul pacienţilor internaţi cu COVID-19. Profesorul Popovici: infecţia este ”o mare loterie”
 • Acum 7 hours Politica
  UN STAT ”ÎN FOAME”, MĂREȘTE AMENZILE: Din 20 august, amenzi drastice la lipsa rovignetei, de până la 11.900 de lei”
 • Acum 7 hours In vizor
  Licitația de 180 de milioane de euro pentru 20 de renuri electrice, ”dintre care patru vor circula pe rute din Cluj”, desființată de Asociația Pro-Infrastructură
 • Acum 8 hours Jos palaria
  David Popovici, dublu campion european
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE