In vizor

Participă la City Quest, un eveniment unic în Cluj-Napoca! Explorezi orașul, te distrezi, câștigi premii și faci și o faptă bună

Scris de 598

Un grup de tineri clujeni, membri ai ONG-ului Interact Cetățuie, și-a propus să amenajeze un loc de joacă în curtea școlii din Sânpaul. Astfel, ei îi invită să clujeni să participe la evenimentul caritabil pe care îl vor organiza sâmbătă, 19 iunie. Participanții la City Quest vor avea ocazia să exploreze orașul, să câștige premii și să se distreze, în timp ce ajută copiii din Sânpaul.

„Vremea bună și relaxarea restricțiilor ne-au inspirat să venim cu o propunere pentru planurile voastre de sâmbătă, 19 iunie. City Quest este cel mai nou proiect marca Interact Cetățuie, prin intermediul căruia vom strânge bani pentru construcția unui spațiu de joacă, în cadrul Școlii Gimnaziale “Ioan Alexandru” , Sânpaul. Evenimentul se bazează pe cunoștințele și abilitatea participanților de a rezolva mici ghicitori, cu privire la anumite locații, atent alese, din Cluj-Napoca. Pe măsură ce vor rezolva cât mai multe dintre acestea, jucătorii se vor apropia tot mai mult de ” linia de finish “, unde îi vor aștepta 3 premii. Vă așteptăm cu drag să vă distrați alături de echipa Interact Cetățuie, și să faceți o faptă bună în același timp!”, transmit organizatorii.

Evenimentul este organizat de Interact Cetățuie și va avea loc sâmbătă 19 Iunie, ora 12:00. Întâlnirea se va ține în față la Opera Maghiara, unde vor fi împărțite primele cartonașe cu trasee. Participanții vor avea ocazia să descopere o latură nemaiîntâlnită a orașului, cu ajutorul unei călătorii culturale și a unui quiz în urma cărora vor vedea Clujul cu alți ochi.

La finalul traseului aveți șansa de a câștiga unul dintre cele trei mari premii și de asemenea vă puteți înscrie la tombolă, urmărind pagina de Instagram @interactcetatuie.

 Acesta este un proiect caritabil, iar donația minimă pentru participare/ persoana este de 10 lei, bani care vor fi donați către construcția și amenajarea unei grădinițe din Sânpaul.

Invitați-vă prietenii, alegeți numele echipei și pregătiți-vă pentru o zi de neuitat!

Interact Cetățuie Cluj-Napoca este o organizație Non-Guvernamentală și Non-Profit, formată dintr-un grup de tineri cu aspirații comune care își doresc să producă o diferența pozitivă în comunitate.

Pentru detalii și înscrieri accesați:  https://www.interactcetatuie.org/project/cq-city-quest/ULTIMA ORĂ

 • Acum 15 hours In vizor
  NE ÎNCADRĂM, DIN NOU, ÎN TERMENE: Podul Porțelanului care trebuia să fie gata la data de 26 noiembrie 2022 OSĂ fie gata undeva în 2023. Acum, de la ultima vizită de lucru a lui Emil Boc, a săltat la ”gata în proporție de 90%”
 • Acum 15 hours Politica
  Ciolacu: Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!
 • Acum 16 hours In vizor
  NI SE ȘOPTEȘTE ÎN CASCĂ: Constructorii de la Parcul Feroviarilor încep să-și scoată gunoaiele pe care le-au îngropat de dimineață. E bună și mult hulita mass media la ceva
 • Acum 17 hours General
  MAI E DE MULS DE LA SCLAVII EUROPEI! Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. Olanda s-a opus de fapt Bulgariei, care este însă la pachet cu România. Croația intră în Schengen de la 1 ianuarie 2023. Plus: elefantul pe care nu vea nimeni să-l vadă
 • Acum 18 hours In vizor
  ALO, GARDA DE MEDIU CLUJ, aţi fost sesizaţi, de ce nu verificaţi de ce se îngroapă deşeuri în şantierul Parcul Feroviarilor! Că şi primăria Cluj-Napoca a fost sesizată, dar se tace asurzitor!
 • Acum 18 hours Sanatate
  În plin sezon de viroze, Ministerul Sănătăţii “dă”, numai la “Cliuuj”, “că-i fain”, câte 4 – 6 ore de aşteptare părinţilor şi copiilor bolnavi în UPU. “Â-mi cer scuze la domni pacenţi!”
 • Acum 19 hours FOTOGRAFILA
  Protest în faţa Curţii de Apel Cluj: “Tişe, Vakar, județul Cluj nu l-ați primit moștenire”
 • Acum 19 hours PubliNews
  În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului
 • Acum 20 hours Eveniment
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, primește la Cluj-Napoca premiul unei asociații pentru cultură democratică europeană
 • Acum 20 hours In vizor
  Firma ONCOS nu e vinovată pentru minciunile unei mămici mitomane! Presa locală e varză!
 • Acum 21 hours In vizor
  Emil Boc: Construcția pasajulului de la Tăietura Turcului OSĂ înceapă anul viitor. Tot printr-o “randare” pe laptop, Maestre?
 • Acum 22 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Strategia naţională de sănătate 2022-2030 a Ministrului Alexandru Rafila. Şi figura 38 de la pagină 24, o poză care te pune pe gânduri
 • Acum 23 hours Politica
  După ce guvernele lui şi-au bătut joc de Constituţie timp de doi ani, încălcând drepturile şi libertăţile civile, Klaus Iohannis şi-a slăbit niţel legăturile de la clăpari să ne vorbească despre “cărticică”: “Constituţia este cea mai importantă armă pe care o avem”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE