FOTOGRAFILA

Partea pietonală a podului din Baciu, uitată de cei de la DRDP Cluj. „Dă-i încolo de "săraci ", automobilul să trăiască!”

Podul din Baciu a fost într-un final terminat de către DRDP Cluj, însă doar partea carosabilă, căci partea pietonală este în continuare nefinalizată. Șoferii au prioritate, pietonii pot folosi în continuare acele scânduri improvizate, la fel cum o fac încă din toamna anului trecut. 

”După mult „vuiet” s-a finalizat partea carosabilă ,partea pietonală arată așa cum veți vedea în poze. Și e așa din toamna anului trecut. Mi-e să nu ne fure asiaticii „patentul „.De fapt ignoranța e la loc de cinste. Dă-i încolo de „săraci „, automobilul să trăiască!”, a postat un locuitor nemulțumit pe grupul Clujul Civic.

Partea carosabilă a fost realizată în două etape, fiind nevoie de șapte luni pentru finalizarea acesteia. Aparent și partea pietonală tot în două etape se realizează, însă aparent nu reprezintă o prioritate astfel va dura chiar mai mult. Până atunci, podul pietonal este aproape imposibil de utilizat de către vârstnici sau cărucioare. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *