Rautacisme

Parlamentarii PSD Cluj au simțit mirosul de sânge de lider național și, plini de curaj (așa cum îi știm și noi), au ales să se ascundă? Să participe, dar să nu se bage – așa, lipsiți de ouă, cum îi știm dintotdeauna

Ieri, după ședința tensionată a Cex al PSD de la Neptun, am fost curioși să aflăm cu ce anume s-a lăudat liderul PSD Horea Nasra la această întrunire de vârf. Poate a reușit să-și prezinte extrem de fructuoasa activitate din cadrul filialei județene Cluj, poate să susțină cauza unui alt clujean în Guvernul Dăncilă în locul demisionarului Burnete, poate o fi oftat ceva cu privire la problemele cu levigatul de la Pata Rât, cu modul în care statul județean paralel din Republica Autonomă Cluj nu reușește să găsească nici un vinovat pentru milioanele de euro risipite din banii publici în lucrări publice de mântuială șamd…

CITEȘTE ȘI: Burnete, pila lui Rus, și-a scris demisia pe un “cornete”. Ziar de Cluj îi trimite lui Liviu Dragnea adevăratul Raport de inactivitate al lui Nasra la șefia PSD Cluj

Ei, am așteptat degeaba până a doua zi când, dintr-un fâșâit de chitanțier deschis contractual am aflat că “deși se afla în grațiile liderului PSD, Liviu Dragnea, șeful social-democraților clujeni a lipsit, astăzi, de la ședința Comitetului Executiv Național, desfășurate la Neptun”, din pricină că – țineți-vă bine, parcă și vedeți cum îi răsar pumnalele și pistoalele în mână noului Mărgelat de Cluj! – “a spus „pas” ședinței Cex”.

Și, ca minunea să fie completă, aflăm din materialul contractual faptul că au început să le răsară coloane vertebrale și restului moluștelor PSD Cluj care ne “reprezintă” în Parlamentul României, care, chipurile, “au ales și ei să nu participe la reuniunea anuală a grupurilor parlamentare, care de asemenea a avut loc la Neptun”. Hahahahahahaha: AU ALES. Ei?

Deși nouă n-a mai apucat să ne răspundă nici măcar la „iesemies”, fiorosul dizident anti-Dragnea, Horea Nasra, și-a făcut timp să răspundă la telefonul contractual și să-și susțină hilara vitejie de parameci ce nu mai ajunge, din cauză că i-au crescut prea mult perii (cilii), să penetreze în gaura în care ar dori să perieze. Cică e în concediu, d-aia n-a mai apucat la Cex.

Ce-am mai râs!

Păi, după ce o fi citit Liviu Dragnea Raportul de inactivitate al PSD Cluj sub extrem de slaba ocârmuire a lui Nasra (da, cel pe care vă invităm să-l mai citiți o dată – aveți link-ul mai sus), cum să se mai ducă să dea ochii cu acesta? Poate i s-o fi zis sau și-o fi zis că e mai bine să stea în concediu?

Sau, te pomenești, că parlavramenteraii PSD Cluj au simțit mirosul de sânge de lider național și, plini de curaj (așa cum îi știm și noi), au ales să se ascundă? Să participe, dar să nu se bage – așa, lipsiți de ouă, cum îi știm dintotdeauna.

Vestea proastă pentru Nasra este că, indiferent cine piere la nivel național, și zilele sale la nivel local sunt numărate.

Păcat. Era tânăr, promitea să însemne ceva în politica locală, dar l-a încălecat mieros țărănușul acela blonduliu de Remus Lăpușan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *